Război în Ucraina, ziua 225: Bombardamente devastatoare la Zaporojie. Zelenski anunță noi localităţi eliberate

timp liber

/HOROSCOP/ Vărsătorii ar trebui să fie un exemplu de bunăvoință și calm, iar Peștii ar putea avea probleme la muncă

21 septembrie 2022, ora 08:30
Distribuie:

Săgetătorii primesc azi un alt fel de combustibil, unul care alimentează orgoliul și poate accentua egoismul. Vărsătorii ar trebui să fie un exemplu de bunăvoință și calm, iar Peștii ar putea avea probleme la muncă.

Horoscop Berbec – 21 septembrie 2022: Este o zi în care orgoliul poate deveni o piedică serioasă în calea rezolvării unor probleme. Ar fi de dorit să observi ce efecte are și să limitezi influența sa, ca să nu îți complici singur viața.

Horoscop Taur – 21 septembrie 2022: Este important să fii calm, dar și mai mult va conta să fii rezervat și discret în tot ce faci. Degeaba încerci să te impui față de cei din familie, dacă nu ai avut grijă să creezi o autoritate naturală, care se impune de la sine. 

Horoscop Gemeni – 21 septembrie 2022: Ești tentat să te concentrezi doar pe problemele tale și să ignori solicitările care vin de la cei din anturajul apropiat. Poate ar trebui să găsești o cale de a participa, într-un fel sau altul, la rezolvarea problemelor lor. 

Horoscop Rac – 21 septembrie 2022: Una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face astăzi ar fi să eviți exagerările provocate de orgoliu care va încerca să-ți coordoneze deciziile, atitudinile și gesturile. 

Horoscop Leu – 21 septembrie 2022: E o mică sărbătoare astăzi pentru tine, dar ca să nu devină o sărbătoare presărată cu momente neplăcute, ar fi bine să accepți să împarți cu cei din jur bucuriile, de orice fel. Așa vei evita egoismul excesiv și exacerbarea orgoliului.

Horoscop Fecioară – 21 septembrie 2022: Ar fi bine să nu te lași pradă gândurilor negre care îți tot șoptesc despre ceea ce vei pierde din cauza unor prieteni incorecți. Mai bine te ocupi de problemele reale și lași deoparte astfel de preocupări nesănătoase. 

Horoscop Balanță – 21 septembrie 2022: Sunt posibile confruntări cu unii dintre prieteni sau cu un protector, cel mai probabil doar în mintea ta. Dacă ai ceva de spus, ar fi bine să cântărești cu atenție cuvintele, ca să îți provoci singur o pagubă. 

Horoscop Scorpion – 21 septembrie 2022: Există o latură armonioasă care, însă, e mai greu accesibilă. Condiția ar fi să temperezi orice pornire orgolioasă, dar așa ceva e greu de făcut, în special la locul de muncă. 

Horoscop Săgetător – 21 septembrie 2022: Astăzi primești un alt fel de combustibil, unul care alimentează orgoliul și poate accentua egoismul. Niciunul dintre ele nu-ți fac probleme, de obicei, dar contextul este favorabil unor exagerări de acest fel. 

Horoscop Capricorn – 21 septembrie 2022: Sunt posibile unele exagerări, atât din partea ta cât și a celor apropiați, din motive care au legătură cu bunuri comune sau cu buna organizare a unor resurse pe care le dețineți în comun.

Horoscop Vărsător – 21 septembrie 2022: Ar fi bine să fii tu un exemplu de bunăvoință și calm, în special în cuplu, ca să nu ajungi la discuții pe un ton ridicat din care nu câștigă nimeni nimic. Și partenerii ceilalți ar trebui tratați la fel. 

Horoscop Pești – 21 septembrie 2022: S-ar putea să apară unele probleme mai puțin obișnuite la locul de muncă, pe fondul unei stări de oboseală sau a unei epuizări psihice care îți diminuează eficiența. Soluția este simplă, să temperezi orice pornire negativă.

Sursa: Libertatea

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

timp liber

/VIDEO/ Cleopatra Stratan împlinește 20 de ani! De ziua sa, interpreta și-a bucurat fanii cu o nouă melodie

06 octombrie 2022, ora 10:50
Distribuie:

Interpretă Cleopatra Stratan împlinește astăzi 20 de ani. Fiica artistului Pavel Stratan a venit chiar de ziua ei cu un cadou pentru toți fanii și admiratorii. Este vorba de o nouă melodie, lansată și cu un videoclip. Anunțul despre noua producție a fost făcută chiar de Cleopatra, pe pagina sa de Instagram.

„Joi, de ziua mea, la ora 9:00 vă fac cadou noul meu single pe canalul meu de YT! Abia aștept să îl ascultați și să vedeți frumusețea de videoclip!”, a scris tânăra.

În această dimineață, interpreta a mai venit cu o postare și un mesaj de felicitare pentru părinți, care i-au fost alături în toți acești ani și au susținut-o în tot ceea ce face.

„Astăzi, de ziua mea, am primit de la părinții mei cel mai de preț cadou: 20 de ani - poate cei mai frumoși ani din viața lor, datorită cărora astăzi sunt sănătoasă, cea mai împlinită și fericită alături de omul pe care îl iubesc! Mulțumesc mami și tati! Vă iubesc!”, a scris Cleopatra.

La doar două ore de la lansare, videoclipul piesei a adunat peste trei mii de vizualizări și zeci de comentarii de la fani, care s-au arătat încântați de noua melodie. De ziua sa, Cleopatra Stratan a plecat la Paris, împreună cu soțul său Edward Sanda, unde își va sărbători această zi specială.

Tatăl artistei, Pavel Stratan a venit și el cu un mesaj de felicitare: „Astăzi Cleopatra Stratan împlinește 20 de ani! La mulți ani și de la noi, de la întreaga familie!”

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram