Război în Ucraina, ziua 222: Atac la Zaporojie și recruți beți. Avertizarea unui ex-șef CIA, dacă Rusia ar folosi bomba atomică

timp liber

/HOROSCOP/ Vărsătorii pot avea probleme la locul de muncă. Leii au destule motive de nemulțumire, supărări și enervări

19 septembrie 2022, ora 08:09
Distribuie:

Vărsătorii pot avea probleme la locul de muncă. Este necesar să aveți o atitudine rezonabilă și calmă, inclusiv față de tine. Leii au destule motive de nemulțumire, supărări și enervări. Astfel, le revine responsabilitatea de a alege să vadă și partea bună din fiecare om și fiecare situație.

Horoscop Berbec – 19 septembrie 2022: Ai în față o zi care poate dărâma multe, dar te poți opune acestei tendințe, cu condiția să ai la îndemână instrumentele necesare: calm, răbdare, înțelepciune, maturitate.

Horoscop Taur – 19 septembrie 2022: Este important să dai dovadă de autocontrol și să nu te lași dus de dorința de a domina anturajul sau de a-i refuza orice solicitare. Ar fi frumos să le răspunzi cu noblețe chiar și celor care te-au supărat la un moment dat. 

Horoscop Gemeni – 19 septembrie 2022: Chiar dacă ai toate motivele, din punctul tău de vedere, să îți impui părerea și să cauți să-i convingi pe ceilalți de faptul că ai dreptate, ar fi mai bine să renunți la această atitudine agresivă și să alegi să fii modest și cumsecade.

Horoscop Rac – 19 septembrie 2022: Este bine să te protejezi de orice fel de exagerare printr-o atitudine mai senină și mai relaxată față de orice problemă. Bineînțeles că există întotdeauna soluții, dar le vezi mai bine atunci când ești într-o dispoziție binevoitoare. 

Horoscop Leu – 19 septembrie 2022: Ai destule motive de nemulțumire, supărări și enervări și foarte puțini stimuli pozitivi. Din această informație poți înțelege că îți revine ție responsabilitatea de a alege să vezi și partea bună din fiecare om și fiecare situație.

Horoscop Fecioară – 19 septembrie 2022: Cu siguranță nu va fi ușor să reziști tentațiilor acestei zile pentru că îmbracă straie care îți sunt cunoscute. De exemplu, cele mai periculoase excese pot fi cele legate de relațiile de care te îndoiești acum, poate puțin prea mult.

Horoscop Balanță – 19 septembrie 2022: Există riscul unor interacțiuni neplăcute cu unii dintre superiori sau cu alte persoane cu putere de decizie din mediul profesional. Ar fi bine să rămâi elegant în exprimare și amabil, chiar dacă îți va fi greu. 

Horoscop Scorpion – 19 septembrie 2022: Unele situații pot evolua foarte prost dacă vei alege să insiști pe varianta ta, de exemplu în familie. Este necesar un efort de mediere, dar în limitele adevărului și ale dreptății, nu după preferințele unuia sau altuia. 

Horoscop Săgetător – 19 septembrie 2022: Ești chemat să demonstrezi că poți mai mult, chiar și față de ceea ce credeai tu despre tine. Provocarea principală are legătură cu puterea ta interioară, cea care-ți permite să stăpânești orice impuls.

Horoscop Capricorn – 19 septembrie 2022: Va conta foarte mult, la finalul acestei zile, cât de corect ai reușit să fii cu tine însuți și cu cei din jur. Dacă vei alege această atitudine, vei avea și privilegiul de a avea conștiința împăcată.

Horoscop Vărsător – 19 septembrie 2022: Sunt posibile probleme la locul de muncă, poate și pe fondul unei scăderi a eficienței tale din cauza oboselii sau a unor probleme de sănătate. Este necesar să ai o atitudine rezonabilă și calmă, inclusiv față de tine. 

Horoscop Pești – 19 septembrie 2022: Simți presiunea dorințelor, care este mai mare decât altădată și ar fi bine să faci cum știi tu mai bine, ca să nu ajungi să fii dominat de ele. Sigur că sunt importante dorințele, dar numai atunci când nu ajung să fie singurele care contează.

Sursa: Libertatea.ro

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

timp liber

Buget de circa jumătate de milion de euro pentru realizarea filmului „Carbon”. Regizor: „Producția a fost foarte dificilă”

03 octombrie 2022, ora 12:27
Distribuie:

Aproximativ jumătate de milion de euro au fost cheltuiți pentru realizarea filmului „Carbon”. Declarația a fost făcută de regizorul filmului, Ion Borș, în cadrul emisiunii „Iubește viața” de la TV8. Potrivit acestuia, filmările producției au fost dificile din cauza pandemiei de COVID-19. 

„Bugetul încă nu a ajuns la final, mai avem cheltuieli și pentru promovare. Dar în linii generale depășește 500 mii de euro. Producția a fost foarte dificilă, am avut de filmat toată Moldova pe timp de pandemie. Multe locuri nu erau accesibile, dar am avut foarte mare noroc că toate instituțiile publice au fost destul de deschise și ne-au ajutat: Inspectoratul de Poliție, Ministerul Afacerilor Interne, Armata Națională”,  a spus regizorul.

Ion Borș a relatat că așteaptă cu nerăbdare să vadă care va fi reacția publicului din țara noastră.

„Nu ne-am creat așteptări și nu ne-am pus speranțe să fie cel mai bun. Dar feedbackul pe care îl avem este pozitiv și bun, ne confirmă și festivalurile internaționale la care participăm. Nu ne rămâne decât să așteptăm reacția publicului de acasă. Biletele se vând, mai sunt câteva locuri”, a spus Borș.

Filmul CARBON, a cărui acțiune are loc în Moldova anului 1992, în nemijlocita apropiere de zonele „fierbinți” ale conflictului de pe Nistru, povestește istoria unui tânăr tractorist, Dima, care pornește într-o aventură absurdă, plină de situații penibile în care eroul se ciocnește de indiferența, goana după profit și prostia oamenilor care îl înconjoară. Din toată această poveste, Dima învață un lucru important –„să fie om!”, o lecție care, în cele din urmă, reușește să îi schimbe viața.

Din distribuție mai fac parte actorul român Ion Vântu, originar din Cernăuți, Igor Caras-Romanov, Adriana Bîtcă, Constantin Haret și Ion Coșeru.

Menționăm că, filmul Carbon, în regia lui Ion Borș, a fost înaintat de comitetului de selecție din Republica Moldova pentru premiile Oscar 2023, la categoria „Cel mai bun film străin”. Decizia a fost luată chiar în ziua în care a avut loc premiera mondială a filmului, CARBON fiind proiectat în cadrul Festivalului Internațional de Film de la San Sebastian.

Premiera națională a filmului „CARBON” va avea loc pe 4 octombrie la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Începând cu 6 octombrie, CARBON va fi proiectat în sălile de cinema. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram