Război în Ucraina, ziua 217: Mesajul lui Zelenski pentru Putin și rezultatele referendumului. CIA: Armata rusă are multe probleme

auto

Încă o baterie auto! Ce are suplimentar un Mercedes-Benz S-Class echipat cu DRIVE PILOT

FOTO: autoblog.md
20 septembrie 2022, ora 13:44
Distribuie:

În ceea ce privește conducerea condiționată automatizată (SAE Level 3), siguranța și fiabilitatea sunt prioritățile de top pentru Mercedes-Benz.

Noul DRIVE PILOT se bazează, prin urmare, pe o arhitectură de sistem care permite controlul în condiții de siguranță al tuturor situațiilor care ar putea apărea. În acest scop, frânarea, direcția, sursa de alimentare și unele părți ale sistemului de senzori sunt proiectate cu redundanță fizică și funcțională.

Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

auto

Record mondial: Un BMW modificat în România a devenit cel mai rapid diesel al mărcii din istorie

FOTO: autoblog.md
28 septembrie 2022, ora 14:01
Distribuie:

În septembrie, ultima etapă a Campionatului Naţional de Drag din România, organizat sub egida Federaţiei de Automobilism Sportiv, a fost scena unui record mondial absolut. Modelul pregătit de Dragoş Stăcescu a devenit cel mai rapid BMW diesel din istorie.

A finisat pe prima poziţie în clasamentul naţional pentru automobile diesel, dar şi al maşinilor româneşti, îmbunătățind recordul naţional pentru automobile diesel după ce a coborât pentru prima dată sub pragul de 9 secunde, deţinut tot de Dragoş. 

Află mai multe şi vezi momentul stabilirii recordului, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram