Război în Ucraina, ziua 217: Mesajul lui Zelenski pentru Putin și rezultatele referendumului. CIA: Armata rusă are multe probleme

auto

Lincoln şi-a actualizat pentru 2023 cel mai bine vândut model

FOTO: autoblog.md
12 septembrie 2022, ora 17:02
Distribuie:

Iată că au trecut aproape patru ani de la momentul introducerii noului model Lincoln Corsair pentru clienţi tineri, astfel că producătorul american a decis să introducă un mini facelift pentru a-l menţine fresh în gama anului 2023. S-a intervenit doar minor în înfățișarea SUV-ului compact, însă mai multe noutăţi sunt la capitol tehnologic.

O grilă nouă și mai înaltă de radiator, dar şi lumini de zi în formă de aripă îi conferă lui Corsair o față proaspătă și o prezență mai dinamică, mai tânără, alături de o nouă bară de protecţie frontală. Află mai multe, dar şi cât costă, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

auto

Premieră: Noua generaţie Ford F-Series Super Duty – prima maşina de muncă a Americii cu 5G

FOTO: autoblog.md
28 septembrie 2022, ora 16:28
Distribuie:

Ford F-150 și-a schimbat generația în urmă cu doi ani și abia acum este timpul pentru debutul seriei de pickup-uri grele care formează familia separată Super Duty.

Modelul de generație anterioară a stat pe piaţă timp de șapte ani, este încă considerat modern din punct de vedere al platformei, astfel că Ford, deşi numeşte modelul “all-new”, în faţa noastră a scos rezultatul unei modernizări profunde a modelului din 2015.

Află mai multe despre dotările pe care le oferă, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram