Război în Ucraina, ziua 215: Avertisment din SUA, cozi la vamă și noi gropi comune. NATO are un răspuns în caz de atac nuclear

timp liber

Maxim Galkin a fost declarat oficial „agent străin” în Rusia: Care este motivul

17 septembrie 2022, ora 13:55
Distribuie:

Celebrul parodist și umorist Maxim Galkin a fost inclus de către Rusia în lista agenților străini. Informații despre acest lucru sunt publicate pe site-ul web al Ministerului Justiției al Federației Ruse. Despre asta scrie și presa rusă.

Potrivit informațiilor oficiale, statutul de agent străin i-a fost atribuit lui Galkin din cauza „desfășurării activităților politice”. În același timp, Ucraina este listată ca sursă de finanțare, scrie ziare.com.

Maxim Galkin împreună cu soția sa Alla Pugaciova și copiii au părăsit Rusia aproape imediat după începutul războiului din Ucraina. Inițial, artistul a condamnat politica agresivă rusă îndreptată împotriva poporului ucrainean.

Poziția antiguvernamentală a lui Galkin a dus la pierderea locului de muncă, a contractelor de publicitate și a unei părți semnificative a veniturilor sale.

Evident, noul statut nu îi va permite artistului să se întoarcă în Rusia în viitorul apropiat. Familia artistului se află în prezent în Federația Rusă, în timp ce Alla Pugaciova nu a primit acuzații oficiale.

Galkin și Pugaciova și-au exprimat intenția de a părăsi Federația Rusă și de a se muta în Statele Unite pentru ședere permanentă.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Cunoscutul umorist și interpret rus Maxim Galkin va susține un concert solo la Chișinău. Prețul biletelor

27 iulie 2022, 15:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

timp liber

/FOTO/ Cea mai înaltă femeie din lume a doborât alte trei recorduri mondiale: Are doar 25 de ani și trăiește în Turcia

foto: Guinness World Records
26 septembrie 2022, ora 19:00
Distribuie:

Rumeysa Gelgi are 25 de ani și este din Turcia. Tânăra are o boală genetică rară, numită sindromul Weaver, care, accelerându-i creșterea, a făcuto cea mai înaltă femeie de pe planetă. Conform Guinness World Records, în prezent, ea a doborât alte trei noi recorduri, scrie dailystar.

Rumeysa Gelgi, în vârstă de 25 de ani, are o înălțime de peste doi metri, mai exact - 215.16 centimetri. Caracteristicile record ale Rumeysei nu se opresc aici, după ultimele verificări din luna februarie, ea mai deține și trei recorduri suplimentare.

Aceste înregistrări sunt: cel mai lung deget ale unei persoane în viață (femeie) la 11,2 cm și cel mai lung spate ale unei persoane în viață (femeie) la 59,90 cm. Totodată, tânăra mai obține coroana pentru cele mai mari mâini ale unei persoane în viață (femeie), cu mâna dreaptă măsurând 24,93 cm și mâna stângă măsurând 24,26 cm.

Acest lucru, împreună cu statura ei impresionantă, a însemnat că a fost victima tachinărilor și abuzurilor din partea oamenilor în trecut, dar spune că acest lucru a făcut-o doar mai puternică.

După ce și-a dat seama că ignoranța alimenta adesea acele comentarii dureroase, ea a decis să-și folosească platforma pentru a educa oamenii și a sensibiliza: „Îmi place să fiu diferită de toți ceilalți”, a spus ea.

Pentru a-și ușura mișcarea, Rumeysa folosește în mod predominant un scaun cu rotile, dar poate folosi un premergător pentru a se deplasa în siguranță pentru perioade scurte.

Niciun alt membru al familiei ei nu a prezentat semne de sindrom Weaver, iar restul familiei ei sunt toți de înălțime medie.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram