Război în Ucraina, ziua 217: Mesajul lui Zelenski pentru Putin și rezultatele referendumului. Kremlinul anunță un „minim obiectiv”

social

/METEO/ Vremea se menține răcoroasă: Ce temperaturi vor înregistra termometrele și unde vor cădea ploi slabe

21 septembrie 2022, ora 08:00
Distribuie:

Pentru miercuri, 21 septembrie, Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prognozează temperaturi de până la +18 grade Celsius. La sud și centru, cerul va fi variabil, iar la nord, vor cădea ploi slabe. Pe întreg teritoriul țării, presiunea atmosferică va fi normală.

În timpul zilei, temperaturile maxime vor ajunge la +16 de grade în nordul țării. La sud, mercurul în termometre va urca până la +18 de grade Celsius, iar la centru - până la +17 de grade. 

La noapte, valorile termice ale aerului vor urca până la +9 grade Celsius în sudul țării, iar la nord și centru vom avea temperaturi de până la +7 grade, respectiv +8 grade.

Pe întreg teritoriul țării, vântul va sufla din nord-vest și va avea o viteză de 3-8 metri pe secundă.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

social

Parlamentul se întrunește vineri în ședință: Sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar - pe agendă

28 septembrie 2022, ora 16:46
Distribuie:

Parlamentul se întrunește vineri, 30 septembrie, în ședință. Membrii Biroului permanent au aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare care se vor desfășura în perioada 30 septembrie – 6 octombrie.

Deputații vor examina, în prima lectură, proiectul de lege referitor la asigurarea drepturilor victimelor în cazul infracțiunilor privind viața sexuală și violența în familie, dar și inițiativa legislativă prin care se propune declararea utilității publice de interes național a lucrărilor de construcție a apeductului magistral Chișinău-Strășeni-Călărași.

Tot în prima lectură vor fi dezbătute modificări la mai multe acte normative, printre care Codul fiscal al Republicii Moldova și Legea cu privire la promovarea ocupării forței de muncă și asigurarea de șomaj. 

De asemenea, vor fi propuse spre adoptare modificări la Legea privind sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar.

Deputații vor mai discuta despre ratificarea Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Japoniei privind implementarea Programului de consolidare a sistemului medical.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram