Război în Ucraina, ziua 217: Mesajul lui Zelenski pentru Putin și rezultatele referendumului. CIA: Armata rusă are multe probleme

auto

Noul BMW iX a devenit maşină de poliţie în Elveţia

FOTO: autoblog.md
20 septembrie 2022, ora 10:30
Distribuie:

Cu primul BMW iX din lume, care a fost transformat special pentru uzul poliției, BMW Elveţia furnizează poliției un vehicul care combină o potrivire ridicată pentru utilizarea de zi cu zi, caracteristici de conducere agilă și mobilitate fără emisii la nivel local.

Cu o autonomie de până la 630 km, o sarcină utilă de până la 645 kg și o putere de 523 CP, BMW iX xDrive50 este potrivit atât pentru patrule prelungite, cât și pentru operațiuni neprevăzute, critice din punct de vedere a timpului. Află mai multe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

auto

Premieră: Noua generaţie Ford F-Series Super Duty – prima maşina de muncă a Americii cu 5G

FOTO: autoblog.md
28 septembrie 2022, ora 16:28
Distribuie:

Ford F-150 și-a schimbat generația în urmă cu doi ani și abia acum este timpul pentru debutul seriei de pickup-uri grele care formează familia separată Super Duty.

Modelul de generație anterioară a stat pe piaţă timp de șapte ani, este încă considerat modern din punct de vedere al platformei, astfel că Ford, deşi numeşte modelul “all-new”, în faţa noastră a scos rezultatul unei modernizări profunde a modelului din 2015.

Află mai multe despre dotările pe care le oferă, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram