Război în Ucraina, ziua 225: Explozii auzite la Kiev. Zelenski anunță noi succese, iar Putin ar pregăti demisia lui Șoigu

auto

Noul MAN Lion’s City 12 E este Autobuzul Anului 2023

FOTO: autoblog.md
23 septembrie 2022, ora 11:00
Distribuie:

Autobuzul electric MAN Lion’s City E a intrat în producție de serie în 2020 și peste 1.000 de comenzi au fost primite până în prezent. Acesta inspiră antreprenori, șoferi de autobuz și pasageri, dar și experți – precum juriul internațional Bus of the Year care a premiat acum autobuzul urban complet electric cu distincția Bus of the Year 2023 (Autobuzul Anului 2023).

Premiul a fost înmânat de Tom Terjesen, președintele juriului, lui Rudi Kuchta, șeful Bus Business Unit la MAN Truck & Bus, în cadrul evenimentului „Stars of the Year” găzduit de Asociația Germană a Industriei Auto (VDA) pentru a marca deschiderea IAA Transportation 2022, la Hanovra.

Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

auto

Premieră: Mercedes-Benz B-Class primeşte un facelift şi nu va mai exista într-o nouă generaţie

FOTO: autoblog.md
06 octombrie 2022, ora 11:25
Distribuie:

Concomitent cu familia A-Class facelift a fost prezentat şi modelul B-Class actualizat. Cu excepția nuanțelor minore, programul de modernizare pentru aceste modele realizate pe aceeaşi platformă este similar. Chiar și “tăierile” de motoare şi echipamente sunt exact în aceeași măsură. 

Mai mult, atât pentru A-Class, cât și pentru B-Class, aceasta pare a fi ultima actualizare din istorie: nu vor mai avea o nouă generație! Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram