Război în Ucraina, ziua 215: Avertisment din SUA, cozi la vamă și noi gropi comune. NATO are un răspuns în caz de atac nuclear

social

O stână de oi și capre de la marginea satului Bumbăta, atacată de un lup! Cel puțin două animale au fost sfâșiate

23 septembrie 2022, ora 14:09
Distribuie:

Panică în satul Bumbăta, raionul Ungheni. O stână de oi și capre, situată la marginea localității, a fost atacată în noaptea de joi spre vineri. Proprietarul stânii spune că un lup i-a sfâșiat două capre. 

„A ieșit ciobanul, că lătrau câinii de la stână și a văzut animalul fugind. Era mare, cred că era un lup, se spune că lupii sfâșie în felul acesta prada, a mâncat inima caprelor și le-a mâncat de la mijloc”, ne-a povestit proprietarul stânei. 

Bărbatul spune că deși deține turma de oi și capre de mai mulți ani, nu s-a mai întâmplat ca animalele sale să fie prada lupilor, mai ales că pădurea este la doar câțiva metri distanță de sat. 

Bărbatul nu a anunțat, deocamdată, autoritățile. Primarul satului Bumbăta, Dumitru Paladi susține că va discuta personal situația cu vânătorii, ca să identifice soluții pentru evitarea unor situații de acest gen. 

 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

social

/VIDEO/ Interpreta Kătălina Rusu, însărcinată pentru a treia oară. „Este frumos, este o binecuvântare”

26 septembrie 2022, ora 18:13
Distribuie:

Interpreta Kătălina Rusu trăiește unul dintre cele mai frumoase momente din viața unei femei. Artista, mamă a două fete, este însărcinată pentru a treia oară și așteaptă încă o fetiță. 

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul ediției de duminică, 25 septembrie, a emisiunii „Iubește Viața” la TV8. „Este frumos, este o binecuvântare când se întâmplă. Important e să fim sănătoase”, a spus Kătălina.

Cântăreața spune că deși diferența de vârstă dintre fetițele ei este mică, a treia sarcină a fost planificată, dar și că nu își mai dorește alți copii. „Ne oprim la trei copii”, a povestit Kătălina Rusu. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram