Război în Ucraina, ziua 225: Explozii auzite la Kiev. Zelenski anunță noi succese, iar Putin ar pregăti demisia lui Șoigu

comerciale

Ofertă avantajoasă de la StarNet. Internet + TV de la 130 de lei (P)

23 septembrie 2022, ora 09:06
Distribuie:

Exploratori în ale vitezei și divertismentului, StarNet a pregătit pentru voi o promoție de invidiat. Iar când cea mai bună ofertă vă așteaptă, nu e timp de stat pe gânduri. Toamna la StarNet beneficiezi de reduceri de 40% din valoarea abonamentului, pe o perioadă de 12 luni la internet și de 24 de luni pentru televiziune.

Învață. Lucrează. Vizionează

Acum tot divertismentul familiei tale în cel mai avantajos abonament de internet și TV. Internet de la 300 Mbps și TV cu peste 180 de canale în diferite limbi, calitate HD, design și interfață ușor de utilizat, precum și funcții interactive (Arhivă TV, Pauză / Reluare) care îți oferă un conținut media bogat pentru a-ți diversifica serile de toamnă. 

Tot la StarNet navighezi pe net de la 100 de lei
Se știe că cele mai cool oferte le găsești la StarNet, abonamente de internet cu viteza până la 1Gbps, WiFi Router gratuit, conectare în termen de 3 zile lucrătoare și contract la domiciliu, pentru confortul tău și al familiei tale.

Dă click aici pentru detalii sau sună la numărul de telefon (022) 845-555.

Ofertă valabilă până la data de 30 noiembrie 2022.

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

comerciale

/VIDEO/ CAAN - ecosistemul industrial ce desfășoară activități în peste 30 de domenii comerciale și de producție (P)

06 octombrie 2022, ora 09:00
Distribuie:

CAAN este un ecosistem industrial cu facilități de zonă economică liberă amplasat la doar 15 minute distanță de Chișinău, în orașul Strășeni. Asamblat din elementele unui fost giga-complex industrial de importanță regională, CAAN gestionează astăzi peste 80.000 m2 de hale industriale, facilități de studii și cercetare, alocate celor peste 40 rezidenți economici, iar unele rezervate proiectelor industriale de anvergură viitoare. 

Tempoul investițiilor dezvoltatorului în complexul CAAN este asimetric contextului economic actual foarte volatil: în condițiile în care cei mai mulți amână proiectele de dezvoltare, doar în ultimii 2 ani CAAN a realizat investiții de aproape 3.5 mln euro pentru optimizarea și modernizarea complexului industrial. 

Alte peste 17.5 mln euro sunt așteptate să fie alocate infrastructurii proiectului în următorii 3 ani, pentru ca companiile rezidente să poată fi concentrate doar pe propriile lanțuri valorice. Cât și pentru a stabili un cost moderat al confortului energetic pentru cei peste 40 de rezidenți corporativi care desfășoară activități în peste 30 de domenii comerciale și de producție. 

Societatea și-a propus să implementeze proiecte de eficiență energetică și acțiuni în domeniul atingerii nivelului Net-Zero prin unul dintre cele mai ambițioase proiecte de eficiență energetică locale: asamblarea unui parc fotovoltaic suspendat pe o suprafață de peste 50 000 m2 acoperișuri industriale, proiectate pentru această sarcină. 

Efectul acestei autonomizări energetice va fi completat de instalarea unui sistem de captare și recirculare a apei de ploaie. Strategia societății este atingerea nivelului Net-Zero până în 2027 și stabilirea unui nou standard în dezvoltarea patrimoniului imobiliar industrial în țară. 

Efectele benefice ale acestor proiecte vor fi resimțite, în primul rând, de cei peste 1000 de angajați care activează în prezent în cadrul complexului CAAN, în timp ce numărul lor este așteptat să se tripleze în următorii 5 ani. Deși o provocare, energia verde este, pentru CAAN, soluția progresului în timpurile grele.

Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram