Război în Ucraina, ziua 215: Avertisment din SUA, cozi la vamă și noi gropi comune. NATO are un răspuns în caz de atac nuclear

auto

Opţiune interesantă pentru proprietarii de Chevrolet Corvette Z06 – asamblarea motorului său

FOTO: autoblog.md
13 septembrie 2022, ora 18:12
Distribuie:

Cei care intenționează sau au comandat un Chevrolet Corvette Z06 vor avea posibilitatea de a-i asambla independent “inima”! Despre aceasta a declarat directorul fabricii de motoare din Bowling Green (Kentucky), Kai Spande. Noul serviciu va fi disponibil doar pentru agregatul LT6 al supercarului menţionat și nu va fi gratuit.

Cei care vor dori să învârtă șuruburi, printre multe alte operaţiuni, vor fi repartizați la un loc de muncă din centrul de asamblare și li se va asigura o livrare continuă a componentelor necesare. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

auto

Lamborghini Murciélago – modelul care a adus legendarul V12 în secolul XXI

FOTO: autoblog.md
26 septembrie 2022, ora 17:46
Distribuie:

În 2022, Lamborghini sărbătorește V12: legendarul motor cu 12 cilindri care a propulsat cele mai emblematice modele ale sale de aproape 60 de ani. Printre acestea se numără şi Murciélago, modelul Lamborghini care, făcându-și prima apariție la Salonul Auto de la Frankfurt în septembrie 2001, a avut sarcina de a duce istoricul motor V12 în secolul XXI.

Și a făcut acest lucru în cel mai extraordinar mod, având în vedere că atunci când acest model și-a făcut debutul, motorul său de 6.2 litri avea o putere maximă de 580 CP. Acest indicator a fost extrem de ridicat, având în vedere utilizarea convertizoarelor catalitice mari necesare pentru ca mașina să fie omologată pe toate piețele mondiale, inclusiv pe cele mai stricte din punct de vedere al emisiilor.

Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram