Război în Ucraina, ziua 215: Avertisment din SUA, cozi la vamă și noi gropi comune. NATO are un răspuns în caz de atac nuclear

social

Pliante cu imaginea Maiei Sandu folosite pentru a chema oamenii la protest. Alaiba: „Porcării nesimțite produce opoziția”

14 septembrie 2022, ora 10:32
Distribuie:

Mai mulți cetățeni au primit în poștă pliante cu imaginea președintei Maia Sandu pe care scrie „Strângeți vreascuri”, sau pliante cu „Букет Молдавии”, pe care este ilustrat un mănunchi de vreascuri legate cu fundă roșie. Totodată, în colțul foii este indicat faptul că duminică, pe 18 septembrie, va avea loc un miting la Președinție.

Coincidență sau nu, marți, 13 septembrie, deputatul fugar Ilan Șor a chemat opoziția la un protest care va fi organizat la fel pe 18 septembrie. Potrivit lui Șor, oamenii sunt îndemnați să participe la protest împotriva guvernării PAS. 

Foto: TV8.md

Și deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Dumitru Alaiba, a venit cu un mesaj în acest sens. Mai mult, acesta susține că în spatele pliantelor ar sta opoziția 

„Iată așa porcării nesimțite produc cei din opoziție pentru a panica oamenii. Glumițe cu tentă clară sovietico-rusească, probabil produse de vreun șovin a-la „russkii mir”. Corectați-mă, dar cineva care știe Moldova de azi mai bine (nu Moldova de 30 de ani în urmă), ar produce alt fel de metafore și acrobații artistice decât „Buket Moldavii”. Pancart produs sub coordonarea vreunui subsol din Moscova.

Diferența dintre ei și noi e simplă: Noi ne pregătim de o iarnă posibil grea, facem tot ce este posibil, dar sperăm să avem și puțin noroc, să fie și o iarnă mai blândă. Astfel oamenii și economia vor avea cel mai puțin de suferit. Ei, hoții, se ROAGĂ la toți dumnezeii ca să avem o iarnă cât mai friguroasă, cât mai grea, cu prețuri cât mai mari și cu deficit de energie cât mai mare. Ei deja încearcă să sperie oamenii chiar dacă afară sunt +20 grade. Sadic”, notează deputatul pe pagina sa de Facebook.

Foto: Facebook/ D. Alaiba

Potrivit lui Dumitru Alaiba, cu cât mai nepregătiți vom fi, cu cât mai frig va fi la iarnă. „Iar hoții și antenele lor activiste - să se zbată în convulsii mai departe”, mai spune acesta.

Și deputatul Radu Marian a venit cu un mesaj pe pagina sa de Facebook, în legătură că afișele distribuite.

„Protestul anunțat de 18 septembrie de către fugari este un semn de disperare profundă a acestora. 
Acești penali fricoși știu că în curând vor fi aduși în fața justiției și încearcă să destabilizeze situația din țară. Nu le reușește și nu le va reuși!”, notează acesta.

Contactați de echipa TV8.md, reprezentanții Președinției ne-au comunicat că vor reveni cu o reacție.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

social

/VIDEO/ Interpreta Kătălina Rusu, însărcinată pentru a treia oară. „Este frumos, este o binecuvântare”

26 septembrie 2022, ora 18:13
Distribuie:

Interpreta Kătălina Rusu trăiește unul dintre cele mai frumoase momente din viața unei femei. Artista, mamă a două fete, este însărcinată pentru a treia oară și așteaptă încă o fetiță. 

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul ediției de duminică, 25 septembrie, a emisiunii „Iubește Viața” la TV8. „Este frumos, este o binecuvântare când se întâmplă. Important e să fim sănătoase”, a spus Kătălina.

Cântăreața spune că deși diferența de vârstă dintre fetițele ei este mică, a treia sarcină a fost planificată, dar și că nu își mai dorește alți copii. „Ne oprim la trei copii”, a povestit Kătălina Rusu. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram