Război în Ucraina, ziua 225: Rusia cere negocieri. Zelenski anunță noi succese, iar Putin ar pregăti demisia lui Șoigu

auto

Premieră: Chrysler 300C va intra în istorie cu un V8 HEMI de 6.4 litri

FOTO: autoblog.md
14 septembrie 2022, ora 09:48
Distribuie:

Marca Chrysler comemorează istoria de aproape 70 de ani a modelului Chrysler 300 cu încă o interpretare finală, una care va fi propulsată de un motor HEMI de 6.4 litri. Chrysler 300C din gama anului 2023 a fost dezvăluit în această noapte lângă statuia Spirit of Detroit din centrul orașului Detroit, în ajunul zilei de presă pentru Salonul Auto Internațional Nord-American din 2022.

Introdus pentru prima dată în 1955 și renăscut în 2005, Chrysler 300 a reprezentat de zeci de ani luxul și performanța americană emblematică. Producția modelului se va încheia înainte de 2025. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

auto

Premieră: Mercedes-Benz B-Class primeşte un facelift şi nu va mai exista într-o nouă generaţie

FOTO: autoblog.md
06 octombrie 2022, ora 11:25
Distribuie:

Concomitent cu familia A-Class facelift a fost prezentat şi modelul B-Class actualizat. Cu excepția nuanțelor minore, programul de modernizare pentru aceste modele realizate pe aceeaşi platformă este similar. Chiar și “tăierile” de motoare şi echipamente sunt exact în aceeași măsură. 

Mai mult, atât pentru A-Class, cât și pentru B-Class, aceasta pare a fi ultima actualizare din istorie: nu vor mai avea o nouă generație! Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram