/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 219: Putin anexează 4 regiuni, Zelenski cere aderarea la NATO, iar SUA anunță noi sancțiuni

auto

Premieră mondială: Noua, a şaptea generaţie Ford Mustang

FOTO: autoblog.md
15 septembrie 2022, ora 11:01
Distribuie:

În această (pentru noi) noapte, în SUA, Ford a organizat cu mare fast premiera mondială a noii generaţii a modelului sport Mustang. Este a şaptea la număr şi vine la practic 60 de ani distanţă de la apariția primului model în 1964.

Noul Mustang va duce la un cu totul alt nivel cel mai bine vândut coupe sport din lume între anii 2014-2021, acum cu un cockpit digital complet reproiectat, un nou motor V8 performant și un design mai modern pentru a crea cel mai plăcut de condus Mustang din toate timpurile.

Află mai multe detalii din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

auto

Premieră: Noile SUV-uri hibride Leading Ideal L8 şi L7 – aproape ca modelul de top, dar mai ieftine

FOTO: autoblog.md
30 septembrie 2022, ora 21:41
Distribuie:

Compania chineză Leading Ideal a ales ultima zi de septembrie pentru a anunţa extinderea gamei de modele. Au fost prezentate alte două SUV-uri care sunt derivate din modelul de top L9 şi producătorul speră la mai multe vânzări pentru că le va propune mai ieftin!

Noutăţile se numesc L8 şi L7, iar în cele ce urmează puteţi vedea diferenţa lor din profil, căci practic doar prin asta se deosebesc. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram