Război în Ucraina, ziua 225: Bombardamente devastatoare la Zaporojie. Zelenski anunță noi localităţi eliberate

auto

Premieră mondială: Noul Ford Mustang Dark Horse

FOTO: autoblog.md
15 septembrie 2022, ora 13:52
Distribuie:

Încă o premieră Ford, alături de noul Mustang, este noul Mustang Dark Horse – prima serie nouă de performanță din ultimii 21 de ani, având un exterior sinistru, dar premium și un stil interior care sugerează cele mai bune performanțe de la noul său V8 de 5.0 litri.

O echipă specială de ingineri, designeri și experți Ford a lucrat timp de mai bine de trei ani pentru a crea Mustang Dark Horse, un Mustang de performanță pentru străzi şi circuite, cu indicii vizuale uimitoare și toate capabilitățile pe care iubitorii de mașini sport se așteaptă să le aibă, până la aceleaşi jante din carbon (de la Carbon Revolution, disponibile mai târziu).

Află mai multe detalii din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

auto

Premieră: Mercedes-Benz B-Class primeşte un facelift şi nu va mai exista într-o nouă generaţie

FOTO: autoblog.md
06 octombrie 2022, ora 11:25
Distribuie:

Concomitent cu familia A-Class facelift a fost prezentat şi modelul B-Class actualizat. Cu excepția nuanțelor minore, programul de modernizare pentru aceste modele realizate pe aceeaşi platformă este similar. Chiar și “tăierile” de motoare şi echipamente sunt exact în aceeași măsură. 

Mai mult, atât pentru A-Class, cât și pentru B-Class, aceasta pare a fi ultima actualizare din istorie: nu vor mai avea o nouă generație! Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram