Război în Ucraina, ziua 224: Atac cu drone și ironia de la Londra. Putin a promulgat anexările, iar Zelenski cere tribunal special

auto

Premieră mondială: Noul Pagani Utopia

FOTO: autoblog.md
12 septembrie 2022, ora 20:00
Distribuie:

Peste 4.000 de desene stilistice, 10 machete, un model pentru tunel eolian, două machete la scară 1:1 și nenumărate idei, cercetări și experimente pe opt prototipuri complete, toate într-un efort de echipă care a durat mai bine de șase ani. Rezultatul este noul Utopia – modelul care va continua succesul companiei fondate în 1992, respectiv acum 30 de ani.

C8 project a rezultat în modelul Zonda şi gama de modele derivate. C9 project a rezultat în modelul Huayra şi gama de modele derivate. Iar C10 project (anterior noul model fiind cunoscut sub acest nume de cod) a rezultat în Utopia.

Află mai multe, vezi cum arată în detalii, dar şi cât costă, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

auto

Hyundai anunţă autonomia reală a tuturor versiunilor noului IONIQ 6

FOTO: autoblog.md
05 octombrie 2022, ora 11:30
Distribuie:

Hyundai Motor Company a anunțat că noul IONIQ 6 Electrified Streamliner va oferi până la 614 km autonomie per încărcare, conform procedurii de testare Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP), ciclu de măsurare considerat în prezent cel mai realist.

Clienții IONIQ 6 vor beneficia de angajamentul Hyundai Motor Group de a dezvolta o tehnologie avansată a bateriilor care să permită performanțe de condus fără stres și autonomie lungă. Află mai multe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram