Război în Ucraina, ziua 217: Mesajul lui Zelenski pentru Putin și rezultatele referendumului. CIA: Armata rusă are multe probleme

auto

Premieră mondială: Noul Purosangue – primul Ferrari cu patru uşi ca la Rolls-Royce

FOTO: autoblog.md
13 septembrie 2022, ora 21:39
Distribuie:

După ani de așteptare din partea fraternității internaționale de automobile, Ferrari a dezvăluit acum seara, la ora 20:00, ora Moldovei, noul Purosangue – prima mașină cu patru uși și cu patru locuri din istoria de 75 de ani a companiei, în împrejurimile magnifice ale atmosferei Teatro del Silenzio din Lajatico (Pisa).

Numele îi înseamnă din italiană “pur sânge” şi italienii refuză să-l numească drept un SUV sau crossover! Află mai multe, dar şi cât costă, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

auto

Record mondial: Un BMW modificat în România a devenit cel mai rapid diesel al mărcii din istorie

FOTO: autoblog.md
28 septembrie 2022, ora 14:01
Distribuie:

În septembrie, ultima etapă a Campionatului Naţional de Drag din România, organizat sub egida Federaţiei de Automobilism Sportiv, a fost scena unui record mondial absolut. Modelul pregătit de Dragoş Stăcescu a devenit cel mai rapid BMW diesel din istorie.

A finisat pe prima poziţie în clasamentul naţional pentru automobile diesel, dar şi al maşinilor româneşti, îmbunătățind recordul naţional pentru automobile diesel după ce a coborât pentru prima dată sub pragul de 9 secunde, deţinut tot de Dragoş. 

Află mai multe şi vezi momentul stabilirii recordului, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram