Război în Ucraina, ziua 222: Atac la Zaporojie și recruți beți. Avertizarea unui ex-șef CIA, dacă Rusia ar folosi bomba atomică

auto

Premieră: Prototipul pre-serie al noului Mercedes-Benz eActros LongHaul

FOTO: autoblog.md
19 septembrie 2022, ora 16:15
Distribuie:

Daimler Truck își continuă misiunea de a facilita un transport local complet neutru din punctul de vedere al amprentei de carbon. Producătorul demonstrează acest lucru cu un portofoliu larg de vehicule complet electrice prezentat la IAA Transportation 2022 din Hanovra.

Punctul de atracție al ofertei prezentate de Daimler Truck în cadrul târgului este Mercedes-Benz eActros LongHaul, un camion de mare tonaj pentru transport pe distanțe lungi, propulsat de baterii electrice, pe care producătorul îl prezintă publicului în premieră.

Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

auto

Premieră mondială: Noua familie Maserati GranTurismo

FOTO: autoblog.md
03 octombrie 2022, ora 15:03
Distribuie:

Maserati prezintă noul GranTurismo, marcând revenirea unui model iconic pentru brand, capabil să îmbine performanța sportivă cu confortul potrivit pentru distanțe lungi și luxul tipic al mărcii.

Acest model duce, de asemenea, Casa Tridentului înainte în viitor: este prima mașină din istoria mărcii care adoptă un propulsor 100% electric! Află mai multe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram