Război în Ucraina, ziua 222: Cameră de tortură și recruți beți. Avertizarea unui ex-șef CIA, dacă Rusia ar folosi bomba atomică

sport

Radu Albot a revenit în top 100: Tenismanul moldovean l-a executat pe cehul Lukas Rosol în finala de la Istanbul

19 septembrie 2022, ora 10:37
Distribuie:

Cel mai bun tenisman moldovean, Radu Albot, și-a trecut în palmares un nou titlu la un turneu Challenger. Jucătorul nostru a dispus în două seturi în finala de la Istanbul împotriva fostului număr 37 ATP, cehul Lukas Rosol. 

Finala turneului Challenger de la Istanbul dintre Radu Albot și Lukas Rosol nu a avut istoric. 

Cel mai bun tenisman din Moldova a dat o lecție de tenis adversarului ceh pe care l-a întâlnit a doua oară în carieră. 

În primul set, Radu Albot a cedat doar două game-uri și după 41 de minute s-a impus cu 6-2. 

Parțialul al doilea a fost condus în totalitate de jucătorul nostru care a câștigat cu un sec 6-0, după un meci care a durat o oră și 7 minute. 

Albot și-a respectat astfel statutul de favorit doi al competiției din Turcia și își trece în palmares al nouălea turneu de tip Challenger. 

Pentru performanța obținută la Istanbul, Radu Albot a fost recompensat cu un premiu în valoare de 7200 de dolari și 80 de puncte ATP. 

Mai mult decât atât, începând de astăzi, Albot a revenit în top 100 ai celor mai buni jucători, fiind pe poziția 92. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

sport

Radu Albot, în continuă creștere: Tenismanul moldovean a urcat 5 poziții în clasamentul mondial ATP

03 octombrie 2022, ora 14:53
Distribuie:

Evoluțiile foarte bune din ultimele două săptămâni i-au adus un progres considerabil lui Radu Albot în clasamentul celor mai buni tenismeni aui lumii. Jucătorul moldovean a urcat 5 poziții și ocupă locul 86. 

Radu Albot a reușit în luna septembrie să se impună la un turneu Challenger care a avut loc la Istanbul, iar săptămâna trecută a evolut la turneul ATP din Seul, unde a ajuns până în faza sferturilor de finală, fiind învins de al patrulea favorit, canadianul Denis Shapovalov. 

În clasamentul ATP publicat astăzi, cel mai bun tenisman moldvean a urcat 5 poziții și este pe locul 86 și întrece jucători ca Marton Fucsovics, Alexei Popyrin sau Daniel Taro. 

Radu Albot va evolua în această săptămână la turneul ATP din Tokyo, iar adversarul din prima etapă va fi o cunoștință mai veche, britanicul Daniel Evans, pe care l-a învins o singură dată în 4 confruntări directe.

Se întâmpla în anul 2019, când moldoveanul își trecea în cont primul titlu ATP la turneul care a avut loc în Statele Unite ale Americii, la Delray Beach. 

De atunci, Evans a obținut trei victorii la rând cu Albot, iar duelul de la Tokyo este programat în dimineața zilei de mâine. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram