Război în Ucraina, ziua 217: Mesajul lui Zelenski pentru Putin și rezultatele referendumului. Kremlinul anunță un „minim obiectiv”

auto

RENNtech S76R este un frumos restomod cu V12 de 7.6 litri care marchează cei 30 de ani ai lui W140

23 septembrie 2022, ora 10:17
Distribuie:

Modelul Mercedes-Benz S-Class din generaţia W140 poate fi cel mai rafinat si mai avansat autoturism din epoca sa. Reimaginat pentru 2022, restomod-ul RENNtech S76R a fost construit de către divizia RENNtech Classics a atelierului de tuning american conform celor mai înalte specificații. 

Sub capotă are un V12 M120 şi acesta a fost rafinat în continuare utilizând tehnologia modernă. Află mai multe şi vezi cum arată în detalii, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

auto

Premieră: Noua generaţie Ford F-Series Super Duty – prima maşina de muncă a Americii cu 5G

FOTO: autoblog.md
28 septembrie 2022, ora 16:28
Distribuie:

Ford F-150 și-a schimbat generația în urmă cu doi ani și abia acum este timpul pentru debutul seriei de pickup-uri grele care formează familia separată Super Duty.

Modelul de generație anterioară a stat pe piaţă timp de șapte ani, este încă considerat modern din punct de vedere al platformei, astfel că Ford, deşi numeşte modelul “all-new”, în faţa noastră a scos rezultatul unei modernizări profunde a modelului din 2015.

Află mai multe despre dotările pe care le oferă, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram