Război în Ucraina, ziua 215: Avertisment din SUA, cozi la vamă și noi gropi comune. NATO are un răspuns în caz de atac nuclear

social

Republica Moldova ar putea procura lemne din România. Gavrilița: „La moment, discutăm detaliile”

22 septembrie 2022, ora 19:18
Distribuie:

Prim-ministra Natalia Gavrilița a declarat, în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură, că țara noastră ar putea cumpăra lemne adiționale din România. Potrivit acesteia, subiectul a fost abordat și în cadrul vizitei sale la București.

„Suntem în discuții cu Guvernul României pentru a procura masă lemnoasă, avem deschiderea și la moment, discutăm detaliile. 

Când am fost la București, am abordat această întrebare și am fost foarte recunoscătoare de deschiderea părții române de a ne vinde masă lemnoasă adițională”, a precizat premierul.

TV8.md reamintește că potrivit ministrului Andrei Spînu, stocurile de lemne vor fi suficiente dacă cetățenii vor cumpăra lemne pentru o singură iarnă și nu pentru cinci. 

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Gavrilița, după discuțiile cu Nicolae Ciucă: „Susținerea și solidaritatea poporului român ne ajută să facem față crizelor”

13 septembrie 2022, 12:09

Spînu îndeamnă cetățenii să cumpere lemne doar pentru o iarnă: „Suntem uneori prea gospodari”. Ce a mai recomandat

10 septembrie 2022, 15:09

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

social

/VIDEO/ Interpreta Kătălina Rusu, însărcinată pentru a treia oară. „Este frumos, este o binecuvântare”

26 septembrie 2022, ora 18:13
Distribuie:

Interpreta Kătălina Rusu trăiește unul dintre cele mai frumoase momente din viața unei femei. Artista, mamă a două fete, este însărcinată pentru a treia oară și așteaptă încă o fetiță. 

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul ediției de duminică, 25 septembrie, a emisiunii „Iubește Viața” la TV8. „Este frumos, este o binecuvântare când se întâmplă. Important e să fim sănătoase”, a spus Kătălina.

Cântăreața spune că deși diferența de vârstă dintre fetițele ei este mică, a treia sarcină a fost planificată, dar și că nu își mai dorește alți copii. „Ne oprim la trei copii”, a povestit Kătălina Rusu. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram