Război în Ucraina, ziua 222: Cameră de tortură și recruți beți. Avertizarea unui ex-șef CIA, dacă Rusia ar folosi bomba atomică

politic

Șefa CE, la întrevedere cu Maia Sandu: „Comisia Europeană lucrează pentru aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană”

22 septembrie 2022, ora 09:59
Distribuie:

Comisia Europeană lucrează pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană, susține președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Declarația a fost făcută după întâlnirea de miercuri, 21 setembrie, la New York, cu președinta Maia Sandu. Șefa Comisiei Europene a mai afirmat că Uniunea susține eforturile țării noastre de a face față impactului războiului Rusiei.

„Susținem pe deplin eforturile Republicii Moldova de a face față impactului războiului Rusiei, cu finanțare și asistență tehnică pentru economia și securitatea energetică a acesteia. De asemenea, lucrăm pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană și salut eforturile de reformă depuse”, a scris Ursula von der Leyen pe Twitter. 

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Sandu s-a întâlnit cu Ursula von der Leyen: A solicitat anularea cotelor de export pentru produsele moldovenești

19 mai 2022, 14:05

Maia Sandu a discutat cu Ursula von der Leyen despre războiul din Ucraina și impactul asupra R.Moldova

24 februarie 2022, 21:02

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

politic

Maia Sandu a discutat cu președinta Parlamentului European: „Țara noastră va fi susținută în continuare”

03 octombrie 2022, ora 17:56
Distribuie:

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat la telefon cu președinta Parlamentului European, Roberta Metsola. Potrivit unui comunicat remis de administrația prezidențială, una din probleme acre au fost discutate ține de situația energetică dificilă.

Totodată, cele două au discutat și despre consecințele economice ale războiului, dar și despre cum a afectat acest fapt populația.

Președinta a discutat cu Roberta Metsola și despre acțiunile pe care le întreprind autoritățile pentru a realiza angajamentele țării în procesul de aderare la Uniunea Europeană. 

„Președinta Maia Sandu a mulțumit pentru sprijinul oferit în ultimele luni de partenerii europeni și a exprimat încrederea că țara noastră va fi susținută în continuare pentru a face față crizei energetice fără precedent”, potrivit unui comunicat remis de Președinție.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram