Război în Ucraina, ziua 222: Cameră de tortură și recruți beți. Avertizarea unui ex-șef CIA, dacă Rusia ar folosi bomba atomică

social

/SONDAJ/ Tot mai mulți moldoveni, dezamăgiți de justiția din țara noastră: Câți s-au arătat mulțumiți

17 septembrie 2022, ora 16:15
Distribuie:

Tot mai mulți moldoveni consideră că justiția în Republica Moldova este mai degrabă una incorectă. Cel puțin asta arată rezultatele ultimului sondaj realizat de iData (Date Inteligente SRL), făcut public vineri, 16 septembrie. Circa o treime din respondenți (33.9%) consideră că justiția în țara noastră nu este tocmai una corectă.

23.3% din participanți la sondaj au declarat că justiția în țara noastră este una incorectă, 15.6% din respondenți nu au știut un răspuns la această întrebare, iar 1.4% în general nu au răspuns

Din fericire, s-au găsit moldoveni care totuși au răspuns că justiția este una corectă, astfel au răspuns 6% dintre participanți la sondaj, iar 19.8% dintre respondenți au declarat că justiția este mai degrabă una corectă.

La acest sondaj socio-politic au participat 1012 respondenți din 378 de localități. Sondajul a fost realizat la nivel național, iar perioada de culegere a datelor a fost 3-12 septembrie.

TV8.md reamintește că Sergiu Litvinenco, ministrul Justiției, a participat în această săptămână la Forumul Reformarea Justiției și Combaterea Corupției, în care declarat că „Reforma Justiției nu se face peste noapte. Este nevoie de puțină răbdare, pentru că nu viteza cu care se realizează reformele este importantă, ci calitatea acestora, pentru că ne dorim rezultate care să reziste în timp, indiferent de cine va veni la guvernare”.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Litvinenco, mesaj de la Forumul RJCC: „Reforma Justiției nu se face peste noapte. E nevoie de răbdare”

15 septembrie 2022, 17:09

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

social

O nouă rută de troleibuz va apărea pe străzile Capitalei: Când va fi lansată și care este itinerarul acesteia

03 octombrie 2022, ora 18:32
Distribuie:

De marți, 4 octombrie 2022, va fi deschisă linia de troleibuz nr. 33 „or. Durlești: str. Codrilor - str. Henri Coandă”. Potrivit Primăriei municipiului Chișinău, noua rută de troleibuz va deservi cu transport public locuitorii or. Durlești.

Itinerarul rutei nr. 33:

- Tur în raza or. Durlești: str. Codrilor, str. Tudor Vladimirescu, în raza urbei - str. Vasile Lupu, str. Constantin Stere, str. Alexei Șciusev, str. Mihai Viteazul, str. Columna, str. Henri Coandă;

- Retur în raza urbei - str. Henri Coandă, str. Mitropolit Dosoftei, str. Mihai Viteazul, str. Alexei Șciusev, str. Constantin Stere, str. Vasile Lupu și în continuare pe traseul stabilit.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram