Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski, cadou din Germania și convoi atacat. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

comerciale

/VIDEO/ Student Lab by ASEM and maib: Maib susține tânăra generație și investește în specialiștii de mâine (P)

12 septembrie 2022, ora 21:57
Distribuie:

Maib susține tânăra generație și investește în specialiștii de mâine. O continuare a proiectelor dedicate formării profesionale este Student Lab by ASEM and maib - un „laborator bancar” inaugurat în incinta ASEM. Acesta este dotat cu instrumentele și aplicațiile moderne utilizate zi de zi în sucursalele maib unde tinerii vor avea ocazia să testeze serviciile și produsele bancare în procesul lor de studii.

„Este foarte important pentru țară să aibă un sistem educațional corect, să aibă abilități educaționale și aptitudini corecte din universități”.

„În acest context, noi am inaugurat „Maib Lab by ASEM and maib”, unde studenții pot întâlni echipa noastră, profwsioniștii maib...”. 

„Și de la ei pot înțelege care sunt prioritățile băncii”.

Această simulare perfectă a unei sucursale reale, amenajată chiar în incinta ASEM va permite tinerilor să înțeleagă modul de funcționare și aplicabilitate a bankingului de nivelul următor.

„Este un proiect nou, care va oferi posibilitate studenților să testeze la ei acasă cum funcționează în practică procesele studiate în instituția de învățământ, să învețe și să deprindă noi abilități, ca atunci când se alătură echipei maib, deja să fie la... un nivel mai înalt și să contribuie să crească împreună cu echipa de profesioniști maib”, a declarat directoarea Resurse Umane, maib, Svetlana Bodaci.

În cadrul Student Lab vor fi organizate și diverse workshopuri despre produsele și serviciile bancare.

„Investițiile în educație, cercetare și inovare sunt unica cale, din punctul nostru de vedere, de a asigura o economie competitivă și o creștere inteligentă. În acest sens, parteneriatele dintre universități și mediul de afaceri sunt foarte binevenite”, a menționat rectorul ASEM, Alexandru Stratan.

O altă sferă de învățare în incinta Student Lab va fi cea a vânzărilor directe.

„Deseori ni se aduc acuzații că avem rezerve la pregătirea practică a studenților noștri. Scopul acestui proiect a fost să îmbinăm pregătirea teoretică a studenților noștri cu abilitățile practice pe care le au angajații băncii maib, prin organizarea diverselor evenimente organizate aici, în cadrul acestui laborator de simulare a activităților bancare.”

Studenții sunt foarte recunoscători pentru această inițiativă atât de binevenită, zic ei.

„Suntem foarte recunoscători băncii comerciale maib și ASEM pentru că au lucrat continuu”.

„Ca noi, tinerii ASEM, să putem savura din anii de studenție, să putem acumula cât mai multe experiențe și într-un final să devenim experți”.

Maib încurajează și premiază succesele studenților din Republica Moldova. Banca susține și lansează diverse proiecte pentru tineri, cum ar fi „Burse pentru Viitorul Tău”, lecții publice cu specialiștii maib, dar și programul de internship „Stagii de practică cu remunerare”, aflat în acest an la a doua ediție.

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

comerciale

/VIDEO/ Ziua Internațională a cafelei: Julius Meinl plantează arbori în numele partenerilor și în R. Moldova (P)

02 octombrie 2022, ora 00:08
Distribuie:

De Ziua Internațională a Cafelei, Julius Meinl sărbătorește savoarea, aroma și calitatea produselor sale într-un mod original. 

„În acest an, dedicăm Ziua Internațională a cafelei angajamentului nostru de a face cafeaua mai sustenabilă pentru noi și generațiile viitoare”.

„Am ales să celebrăm această zi mai întâi pe intern, împreună cu toate persoanele datorită cărora cafeaua Julius Meinl, savurată de către consumatorii noștri, este una de calitate superioară”.

„Am lansat microlotul Peru”, a declarat PR Managerul, Diana Adamciuc.

„Peru este o cafea de specialitate, care a fost cultivată la altitudinea de 2200m. Astfel, cafeaua are o aciditate plăcută, o dulceață vibrantă în gust, o aromă de ananas caramelizat și în post gust rămâne note de ciocolată și de nuci caju”, a menționat Trainer Barista, Provitus Grup, Danil Moroz.

Julius Meinl consideră că își poate sprijini partenerii cu inițiative simple, dar semnificative. 

„Am planificat un moment simbolic, analogic inițiativei lansate de către Julius Meinl, care va planta arbori în numele partenerilor care servesc cafeaua Julius Meinl, provenită din surse sustenabile”.

„Faptele mici, au potențialul de a face o diferență incredibilă”, a vorbit PR Managerul, Diana Adamciuc.

„Misiunea companiei noastre este nu doar de a oferi un produs de calitate, dar și de a crea momente memorabile la cafea. Astăzi, de ziua internațională a cafelei, am decis să creăm un moment memorabil pentru mai mult timp și să influențăm direct sustenabilitatea și situația verde a planetei noastre”.

De Ziua Internațională a Cafelei, marca Julius Meinl lansează o promoție exclusivă.

„În ceea ce privește partenerii noștri din HoReCa, le-am comunicat: „Bucură-te
de moment. Noi ne ocupăm de restul”.

„Potrivit acesteia, oaspeții care servesc o ceașcă de cafea Julius Meinl într-o locație parteneră, primesc un voucher pentru o cafea din partea casei. Aceasta va putea fi revendicată pe tot parcursul lunii octombrie”, a conchis PR Managerul, Diana Adamciuc.

În acest an, Julius Meinl, Ambasadorul Culturii Cafenelei Vieneze, își celebrează aniversarea de 160 ani.

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8.

Julius Meinl plantează arbori în numele partenerilor: „Bucură-te de moment. Noi ne ocupăm de restul” (P)

28 septembrie 2022, 17:09

Julius Meinl a organizat un concurs internațional de Street Art cu ocazia aniversării celor 160 de ani ai brandului (P)

18 iulie 2022, 15:07

Băuturi de top la aniversarea TV8: Johnnie Walker și Julius Meinl - gusturi și arome unice (P)

01 iulie 2022, 20:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram