Război în Ucraina, ziua 222: Cameră de tortură și recruți beți. Avertizarea unui ex-șef CIA, dacă Rusia ar folosi bomba atomică

social

Tânăr, condamnat la 5 ani și 6 luni de închisoare, după ce a încuiat o minoră în apartament și a violat-o: Este dat în căutare

19 septembrie 2022, ora 13:10
Distribuie:

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, a fost condamnat la închisoare pe un termen total de 5 ani și 6 luni, învinuit în săvârșirea a două capete de acuzare, manifestate prin privațiune ilegală de libertate a unei persoane și viol. În prezent, inculpatul se ascunde de organul de urmărire penală, fiind anunțat în căutare, iar termenul executării pedepsei urmează să fie calculat din momentul reținerii acestuia.

Acuzatorii de stat nu sunt de acord cu termenul pedepsei aplicate și vor contesta cu apel sentința, din motivul că este prea blândă, insistând asupra aplicării unei pedepse sub formă de închisoare pe un termen de 12 ani.

Bărbatul este acuzată că în seara zilei de 17 martie 2019, având scopul privării de libertate a unei minore, dorind să întrețină un raport sexual cu aceasta, profitând de faptul că erau vecini și de încrederea acesteia, a convins-o să vină în apartamentul pe care-l închiria, după care a închis ușa din interior, a scos mânerul și 1-a aruncat peste geam. 

Ulterior, la solicitările insistente a minorei de a-i permite să plece din apartament, inculpatul a refuzat. Tânărul vizat a apucat-o pe minoră cu mâna de gât, amenințând-o cu moartea și a întreținut un raport sexual forțat cu aceasta.

La pronunțarea sentinței de condamnare, instanța de judecată a dispus încasarea din contul inculpatului în beneficiul statului cheltuielile judiciare în mărime de 7.020 de lei.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Tânăr, condamnat la opt ani de închisoare: A hărțuit sexual o femeie și ar fi violat o tânără din Capitală

12 septembrie 2022, 10:09

Caz șocant la Cimișlia! O femeie de 62 de ani, violată de doi bărbați: Unul din ei are 29 de ani

18 septembrie 2022, 12:09

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

social

O nouă rută de troleibuz va apărea pe străzile Capitalei: Când va fi lansată și care este itinerarul acesteia

03 octombrie 2022, ora 18:32
Distribuie:

De marți, 4 octombrie 2022, va fi deschisă linia de troleibuz nr. 33 „or. Durlești: str. Codrilor - str. Henri Coandă”. Potrivit Primăriei municipiului Chișinău, noua rută de troleibuz va deservi cu transport public locuitorii or. Durlești.

Itinerarul rutei nr. 33:

- Tur în raza or. Durlești: str. Codrilor, str. Tudor Vladimirescu, în raza urbei - str. Vasile Lupu, str. Constantin Stere, str. Alexei Șciusev, str. Mihai Viteazul, str. Columna, str. Henri Coandă;

- Retur în raza urbei - str. Henri Coandă, str. Mitropolit Dosoftei, str. Mihai Viteazul, str. Alexei Șciusev, str. Constantin Stere, str. Vasile Lupu și în continuare pe traseul stabilit.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram