Război în Ucraina, ziua 224: Atac cu drone și ironia de la Londra. Putin a promulgat anexările, iar Zelenski cere tribunal special

social

Traficul rutier pe o stradă de la Botanica, suspendat timp de două zile. Cum va fi redirecționat transportul public

15 septembrie 2022, ora 10:41
Distribuie:

Traficul rutier pe o stradă de la Botanica va fi suspendat timp de două zile. Potrivit autorităților municipale, circulația va fi oprită în zilele de joi, 15 septembrie, și vineri, 16 septembrie pe strada Nicolae Titulescu, tronsonul cuprins între bulevardul Decebal și strada Dimineții. 

Decizia a de suspendare a traficului rutier în zonă, între orele 11:00 și 18:00, a fost luată în legătură cu necesitatea edificării monumentului „Nicolae Titulescu”. Circulația microbuzelor de pe ruta 103, în direcția străzii Sarmisegetusa va fi organizată după cum urmează: de pe bd. Decebal pe str. N. Zelinski, str. Sarmisegetusa și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

social

/FOTO/ O mașină a fost cuprinsă de flăcări în localitatea Băcioi: Pompierii au intervenit la fața locului

05 octombrie 2022, ora 15:55
Distribuie:

O mașină a fost cuprinsă de flăcări în localitatea Băcioi. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 14:01.

Imediat la fața locului a intervenit o echipă de pompieri. 

„Pompierii au reușit lichidarea arderii la ora 14:14. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Potrivit IGSU, focul a afectat secțiunea motorului”, precizează IGSU.

Cauza și circumstanțele producerii arderii urmează a fi stabilite. 

Potrivit datelor IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii IGSU au intervenit în 17 situații de risc.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram