Război în Ucraina, ziua 215: Avertisment din SUA, cozi la vamă și noi gropi comune. NATO are un răspuns în caz de atac nuclear

social

Tragedie în familia unui tânăr din Căușeni: Și-a găsit tatăl împușcat în cap

13 septembrie 2022, ora 11:30
Distribuie:

Tragedia în familia unui bărbat din Căușeni, care și-a găsit tatăl împușcat în cap. Corpul neînsuflețit al bătrânului de 72 de ani, a fost depistat în extravilanul orașului, în apropiere de mașina de model „VAZ 2121”, ce îi aparține.

Polițiștii au descoperit cadavrul cu o plagă în regiunea capului, preliminar produsă de arma de foc, care se afla lângă cadavru. 

Preliminar, oamenii legii susțin că ar fi vorba de un suicid. Pe acest caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Tragedie pentru un tată din Criuleni: Și-a găsit fiul strangulat în șopronul casei

07 august 2022, 19:08

Tragedie la o petrecere din Israel: Un bărbat a murit după ce a căzut într-o groapă apărută pe fundul unei piscine

22 iulie 2022, 22:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

social

/VIDEO/ Interpreta Kătălina Rusu, însărcinată pentru a treia oară. „Este frumos, este o binecuvântare”

26 septembrie 2022, ora 18:13
Distribuie:

Interpreta Kătălina Rusu trăiește unul dintre cele mai frumoase momente din viața unei femei. Artista, mamă a două fete, este însărcinată pentru a treia oară și așteaptă încă o fetiță. 

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul ediției de duminică, 25 septembrie, a emisiunii „Iubește Viața” la TV8. „Este frumos, este o binecuvântare când se întâmplă. Important e să fim sănătoase”, a spus Kătălina.

Cântăreața spune că deși diferența de vârstă dintre fetițele ei este mică, a treia sarcină a fost planificată, dar și că nu își mai dorește alți copii. „Ne oprim la trei copii”, a povestit Kătălina Rusu. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram