Război în Ucraina, ziua 225: Explozii auzite la Kiev. Zelenski anunță noi succese, iar Putin ar pregăti demisia lui Șoigu

auto

Un Audi RS2 a fost văzut într-un depozit de maşini stricate din Portugalia. Mai mulţi oameni vor să-l cumpere

FOTO: Twitter
13 septembrie 2022, ora 17:04
Distribuie:

Un Audi RS2 Avant a fost identificat într-un depozit de vechituri din Portugalia, iar după ce despre el s-a relatat pe reţele de socializare şi în presă, s-au găsit zeci de oameni care se arată gata să-l cumpere aşa cum este, chiar şi să-l importe în SUA.

RS2 este una dintre cele mai interesante mașini germane din anii 90 și au fost construite mai puțin de 3.000 de exemplare. A fost o colaborare dintre Audi și Porsche, una care a dat startul pieței break-urilor rapide, care este înfloritoare şi astăzi.

Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

auto

Premieră: Mercedes-Benz B-Class primeşte un facelift şi nu va mai exista într-o nouă generaţie

FOTO: autoblog.md
06 octombrie 2022, ora 11:25
Distribuie:

Concomitent cu familia A-Class facelift a fost prezentat şi modelul B-Class actualizat. Cu excepția nuanțelor minore, programul de modernizare pentru aceste modele realizate pe aceeaşi platformă este similar. Chiar și “tăierile” de motoare şi echipamente sunt exact în aceeași măsură. 

Mai mult, atât pentru A-Class, cât și pentru B-Class, aceasta pare a fi ultima actualizare din istorie: nu vor mai avea o nouă generație! Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram