Război în Ucraina, ziua 225: Bombardamente devastatoare la Zaporojie. Zelenski anunță noi localităţi eliberate

social

/VIDEO/ Un nou incident la protestul de la Parlament: O polițistă, agresată de o femeie. Versiunea Partidului Șor

Foto: PP Șor
20 septembrie 2022, ora 13:46
Distribuie:

Un nou incident în fața clădirii Parlamentului, acolo unde duminică, 18 septembrie, mai mulți simpatizanți ai Partidului Politic Șor și-au instalat corturi. O polițistă de la Inspectoratul de Poliție Buiucani, care se afla în serviciu la menținerea ordinii publice, a fost agresată de o protestatară. 

Potrivit IGP, totul s-ar fi întâmplat marți dimineață, 20 septembrie. La fața locului a fost solicitată grupa operativă pentru documentarea cazului. Oamenii legii au pornit un proces penal. 

Reprezentanții Partidului Politic Șor, organizatorii acțiunii de protest, au însă o altă versiune a celor întâmplate și acuză IGP de intimidare. 

„În această dimineață,  o protestatară a fost agresată fizic și verbal de către femeie care trecea prin zonă. Aceasta a înjurat și bruscat o protestatară doar pentru faptul că aceasta din urmă a refuzat să fie filmată. Pe această cale, Partidul „ȘOR” îndeamnă autoritățile statului, în special forțele de ordine, să asigure protecția și dreptul oamenilor la proteste. De asemenea, îi îndemnăm pe oamenii care protestează să manifeste în continuare un comportament decent, să nu încalce ordinea publică și să conlucreze cu poliția”, se menționează într-un comunicat de presă al PP Șor.

Poliția îndeamnă cetățenii să-și exercite dreptul de a protesta pe cale pașnică, să nu admită provocări la violențe și încălcarea legislației, să se abțină de la acțiuni violente.

PP „Șor” va aduce miercuri noi corturi în fața Parlamentului. „Vom instala atâtea câte vom considera necesare”

20 septembrie 2022, 12:09

Aruncă deșeuri în locuri publice! Poliția semnalează „comportamente antisociale” ale protestatarilor din fața Parlamentului

20 septembrie 2022, 11:09

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

social

„Zbura” cu 149 de km/oră pe un traseu de la Cantemir, limitat la 90! Șoferul, sancționat de poliție

06 octombrie 2022, ora 12:47
Distribuie:

„Zbura” cu 149 de kilometri la oră pe un sector de drum limitat la 90. Este isprava unui șofer de 61 de ani din raionul Cantemir. 

Viteza a fost înregistrată joi dimineață, 6 octombrie, cu ajutorul unui aparat radar, care poate înregistra viteza de deplasare a unui vehicul de la o distanţă de peste un kilometru.

Șoferul de 61 de ani a fost documentat și sancționat pentru încălcarea comisă în traficul rutier.

Potrivit poliției, depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic sunt unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram