/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 219: Putin anexează 4 regiuni, Zelenski cere aderarea la NATO, iar Arestovici are o prognoză

/VIDEO/ Unități de tehnică militară, surprinse pe un traseu din țară. Ministerul Apărării: Îndemnăm cetățenii să nu se îngrijoreze

12 septembrie 2022, ora 16:48
Distribuie:

Mai multe unități de tehnică militară au fost surprinse duminică seară, 11 septembrie, pe un traseu din sudul țării și pe străzile municipiului Chișinău. Ministerul Apărării îndeamnă cetățenii să nu se îngrijoreze după ce imaginile au fost distribuite la greu pe rețelele sociale, provocând panică.

„Tehnica militară este din dotarea Armatei Naționale și se deplasa spre centrele de instruire, acolo unde urmează să participe la exercițiul „Scutul de foc 2022”, care va avea loc în perioada 12-23 septembrie curent. Antrenamentele fac parte din planul de instruire al Armatei Naționale pentru anul curent”, se menționează într-un comunicat de presă al Ministerului Apărării.

„Îndemnăm cetățenii să nu se îngrijoreze atunci când observă vehicule militare deplasându-se pe drumurile naționale și să se abțină de la distribuirea imaginilor în spațiul online, ceea ce ar putea genera dezinformări”, mai adaugă reprezentanții Ministerului Apărării. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram