Război în Ucraina, ziua 224: Atac cu drone și ironia de la Londra. Putin a promulgat anexările, iar Zelenski cere tribunal special

auto

Va veni în Europa! Noul Xpeng G9 costă mai ieftin decât o Toyota RAV4 PHEV

FOTO: autoblog.md
22 septembrie 2022, ora 14:55
Distribuie:

XPeng Inc., un producător chinez de vehicule electrice, a lansat oficial pe 21 septembrie noul model G9, cel mai recent SUV emblematic al companiei, în cadrul unui eveniment dedicat.

Amintim că XPENG G9 va fi cel mai rapid încărcabil EV produs în masă din lume, datorită faptului că foloseşte prima platformă de 800V din China, produsă în masă, care permite adăugarea a 200 de km autonomie după doar cinci minute de stat în priză (suportă încărcare rapidă cu până la 480 kW).

Află mai multe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

auto

Hyundai anunţă autonomia reală a tuturor versiunilor noului IONIQ 6

FOTO: autoblog.md
05 octombrie 2022, ora 11:30
Distribuie:

Hyundai Motor Company a anunțat că noul IONIQ 6 Electrified Streamliner va oferi până la 614 km autonomie per încărcare, conform procedurii de testare Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP), ciclu de măsurare considerat în prezent cel mai realist.

Clienții IONIQ 6 vor beneficia de angajamentul Hyundai Motor Group de a dezvolta o tehnologie avansată a bateriilor care să permită performanțe de condus fără stres și autonomie lungă. Află mai multe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram