Război în Ucraina, ziua 224: Atac cu drone și ironia de la Londra. Putin a promulgat anexările, iar Zelenski cere tribunal special

sport

Victorie de talie mondială pentru Republica Moldova: Luptătoarea Anastasia Nichita a câștigat Campionatul din Belgrad

15 septembrie 2022, ora 21:18
Distribuie:

Luptătoarea Anastasia Nichita  a devenit, în premieră, campioană mondială. Aceasta a câștigat Campionatul Mondial de lupte feminine din Serbia. 

Eleva lui Tudor Cîrlan a obținut 4 victorii la Belgrad în categoria de greutate 59 kg, cu canadianca Laurence Beauregard, chinezoaica Qi Zhang, japoneza Sakura Motoki și norvegianca Grace Bullen.

Luptătoarea Irina Rîngaci a cucerit medalia de bronz.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Anastasia Nichita, mesaj emoționant după ce a ratat șansa de a se califica în semifinalele Jocurilor Olimpice: „O să mă ridic și o să devin mai puternică!”

05 august 2021, 09:08

Luptătoarea Anastasia Nichita din Moldova a câștigat turneul internațional Poland Open: „Mândră că am reușit”

23 iulie 2022, 13:07

/VIDEO/ Cum arată bolidul de lux cumpărat de campioana europeană Anastasia Nichita: Primele imagini

14 aprilie 2022, 10:04

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

sport

Bilanț uluitor pentru luptătorii modoveni de karate la Campionatul Mondial din Cehia: 22 de medalii, dintre care 5 de aur

05 octombrie 2022, ora 11:02
Distribuie:

Prestație remarcabilă pentru sportivii moldoveni la Campionatul Mondial de Karate Shotokan care a avut loc recent în orașul Karlovy Vary din Cehia. Cinci medalii de aur, 10 de argint și 7 de bronz este bilanțul evoluției reprezentanților țării noastre la categoriile juniori, tineret și seniori. 

În categoria de 80 de kilograme, bălțeanul Vitalie Spânu și-a trecut în palmares o nouă medalie de aur la proba individuală kumite, având prestații excelente în fața adversarilor din România, Bulgaria, iar în finală a dispus de un reprezentant din Azerbaidjan. 

Vitalie, care este și antrenor de karate shotokan, are în palmares 9 titluri de campion mondial și 7 de campion european, iar la competiția din Cehia a mai obținut 2 medalii de bronz în cadrul altor probe individuale. 

Pe prima treaptă a podiumului la difertite categorii de vârstă au mai urcat Cristian Braga, Corina Copacinschi, Maxim Guțu, dar și Mihail Volontir. 

Reprezentanții țării noastre din orașul Bălți au mai obținut 10 medalii de argint și 7 de bronz. 

La a 29-a ediție a Campionatului Mondial de Karate Shotokan care a avut loc în Cehia au participat luptători de karate din 32 de țări. 

Moldova a obținut aurul la un turneu internațional de gimnastică ritmică: Marea problemă a sportivelor care au învins Franța

29 septembrie 2022, 22:09

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram