Război în Ucraina, ziua 224: Atac cu drone și ironia de la Londra. Putin a promulgat anexările, iar Zelenski anunţă succese

sport

/VIDEO/ Cu fanfară și flori! Cum a fost întâmpinată campioana mondială Anastasia Nichita la vama Leușeni

16 septembrie 2022, ora 16:22
Distribuie:

Cu fanfară și flori! Cam așa a fost întâlnită în Punctul de Trecere a Frontierei Leușeni, campioana mondială la lupte feminine de la Belgrad, polițista de frontieră Anastasia Nichita.

Tânăra este angajata Direcției Regionale Centru, Secția - Sport de performanță. Colegii de la frontieră au reușit să o surprindă plăcut pe Anastasia, cu muzică de fanfară și un buchet de trandafiri albi. După care au felicitat-o și i-au urat succese remarcabile în continuare.

TV8.md reamintește că polițista de Frontieră Anastasia Nichita, a reușit să reprezinte Republica Moldova pe arenele mondiale și să cucerească aurul, în categoria de 59 de kilograme.

Rând pe rând, discipola lui Tudor Cîrlan a trecut de adversare din Canada, China și Japonia, iar în marea finală la categoria de 59 de kilograme s-a confruntat cu o cunoștință mai veche, Grace Jacob Bullen. Luptătoarea noastră a fost de neoprit și a trecut în avantaj cu 3-1, iar ultimul punct a venit în urma unui challenge pierdut de norvegiancă, care i-a adus titlul de campioană mondială Anastasiei Nichita.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Anastasia Nichita, titlul suprem la Campionatul Mondial: Irina Rîngaci a obținut bronzul

16 septembrie 2022, 10:09

Mesajul de felicitare al președintei pentru Anastasia Nichita: „Ne-a adus sentimentul de mândrie. Îi mulțumesc”

16 septembrie 2022, 08:09

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

sport

Bilanț uluitor pentru luptătorii modoveni de karate la Campionatul Mondial din Cehia: 22 de medalii, dintre care 5 de aur

05 octombrie 2022, ora 11:02
Distribuie:

Prestație remarcabilă pentru sportivii moldoveni la Campionatul Mondial de Karate Shotokan care a avut loc recent în orașul Karlovy Vary din Cehia. Cinci medalii de aur, 10 de argint și 7 de bronz este bilanțul evoluției reprezentanților țării noastre la categoriile juniori, tineret și seniori. 

În categoria de 80 de kilograme, bălțeanul Vitalie Spânu și-a trecut în palmares o nouă medalie de aur la proba individuală kumite, având prestații excelente în fața adversarilor din România, Bulgaria, iar în finală a dispus de un reprezentant din Azerbaidjan. 

Vitalie, care este și antrenor de karate shotokan, are în palmares 9 titluri de campion mondial și 7 de campion european, iar la competiția din Cehia a mai obținut 2 medalii de bronz în cadrul altor probe individuale. 

Pe prima treaptă a podiumului la difertite categorii de vârstă au mai urcat Cristian Braga, Corina Copacinschi, Maxim Guțu, dar și Mihail Volontir. 

Reprezentanții țării noastre din orașul Bălți au mai obținut 10 medalii de argint și 7 de bronz. 

La a 29-a ediție a Campionatului Mondial de Karate Shotokan care a avut loc în Cehia au participat luptători de karate din 32 de țări. 

Moldova a obținut aurul la un turneu internațional de gimnastică ritmică: Marea problemă a sportivelor care au învins Franța

29 septembrie 2022, 22:09

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram