Război în Ucraina, ziua 215: Avertisment din SUA, cozi la vamă și noi gropi comune. NATO are un răspuns în caz de atac nuclear

social

/VIDEO/ Haos în Capitală. Zeci de troleibuze au staționat pentru a trece o coloană oficială: Oamenii, nevoiți să meargă pe jos

Foto: Captură video
15 septembrie 2022, ora 11:38
Distribuie:

Haos în centrul Capitalei. Zeci de pasageri au rămași blocați în transportul public, după ce autobuzele și troleibuzele au staționat minute în șir pentru a trece o coloană oficială.  Din imaginile distribuite pe canalele de telegram se vede cum unii călătorii au renunțat la călătoria cu transportul public și au decis să se deplaseze pe jos. 

Contactați de echipa TV8.md, reprezentanții Poliției, ne-au comunicat că  traficul a fost sistat temporar pentru a trece delegația cu președintele Marii Adunări Naționale a Turciei, Mustafa Șentop, care a ajuns joi, 15 septembrie la Chișinău.

Sursa video: Кишинёв в теме

TV8.md reamintește că  președintele Marii Adunări Naționale a Turciei se va afla în Republica Moldova în perioada 15-16 septembrie și va fi însoțit de președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Moldova, Mehmet Altay.

Programul vizitei oficiale include întrevederi cu conducerea țării: președintele Parlamentului, Igor Grosu, președinta Maia Sandu și prim-ministra Natalia Gavrilița. 

Pe data de 16 septembrie, oficialii Marii Adunări Naționale a Turciei vor vizita Unitatea Teritorială Autonomă Găgăuzia.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

social

/VIDEO/ Interpreta Kătălina Rusu, însărcinată pentru a treia oară. „Este frumos, este o binecuvântare”

26 septembrie 2022, ora 18:13
Distribuie:

Interpreta Kătălina Rusu trăiește unul dintre cele mai frumoase momente din viața unei femei. Artista, mamă a două fete, este însărcinată pentru a treia oară și așteaptă încă o fetiță. 

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul ediției de duminică, 25 septembrie, a emisiunii „Iubește Viața” la TV8. „Este frumos, este o binecuvântare când se întâmplă. Important e să fim sănătoase”, a spus Kătălina.

Cântăreața spune că deși diferența de vârstă dintre fetițele ei este mică, a treia sarcină a fost planificată, dar și că nu își mai dorește alți copii. „Ne oprim la trei copii”, a povestit Kătălina Rusu. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram