Război în Ucraina, ziua 215: Avertisment din SUA, cozi la vamă și noi gropi comune. NATO are un răspuns în caz de atac nuclear

timp liber

/VIDEO/ Instrumentistul Corneliu Botgros s-a cununat: Primele imagini de la ceremonia religioasă

21 septembrie 2022, ora 17:32
Distribuie:

Instrumentistul Corneliu Botgros, fiul maestrului Nicolae Botgros și-a unit astăzi destinele cu aleasa inimii sale, Angela. Cei doi s-au cununat, iar primele imagini au fost postate de către finul violonistului, Ion Paladi.

Cântărețul și solistul orchestrei „Lăutarii” și-a felicitat nașul: „Felicitări dragii noștri. Dumnezeu să vă binecuvânteze cu o familie mare și frumoasă. Să fiți împreună până la adânci bătrâniți și să vă iubiți mereu!”, a scris Paladi pe Instagram.

Noua soție a lui Corneliu Botrgos este mai tânără decât violonist cu 20 de ani. Deși aveau în plan să se căsătorească în toamna anului trecut, tragedia care s-a întâmplat în familie – trecerea în neființă a artistei Lidia Bejenaru-Botgros, a amânat evenimentul pentru acest an.

TV8.md reamintește că, Corneliu Botgros a fost căsătorit cu artista și interpreta de muzică populară Adriana Ochișanu, iar după 17 ani de căsnicie au divorțat, în 2013. Împreună, cei doi au un fiu – Cristi, în vârstă de 23 de ani.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

timp liber

/HOROSCOP/ Gemenii și Fecioarele vor avea parte de o zi specială. În schimb, Vărsătorii se vor ciocni cu mai multe probleme

26 septembrie 2022, ora 08:33
Distribuie:

Pentru Gemeni, ziua începe cu o invitație la schimbare, iar Fecioarele au parte de o zi specială, dar nu pentru oricine, doar pentru cei capabili să vadă dincolo de aparențe. La Vărsători se împletesc multe probleme și din combinația lor rezultă adevărate poveri pe care va trebui să le gestioneze inteligent.

Horoscop Berbec – 26 septembrie 2022: Poate fi o zi cu totul specială prin tensiunea care se acumulează de la un moment la altul și cere să fie eliberată. Sigur că le vei putea și păstra, dar trebuie să fii pregătit și pentru explozia care va urma după această alegere.

Horoscop Taur – 26 septembrie 2022: Este o zi de înnoire, de schimbare a unor planuri în care ai crezut sincer, dar acum, realitatea este alta. Pot fi cele legate de cei dragi, de muncă sau de starea ta de sănătate, care are nevoie de mai multă atenție. 

Horoscop Gemeni – 26 septembrie 2022: Ziua vine cu o invitație la schimbare, dar nu oricum, ci conform unei strategii inteligente, care să te reprezinte. Domeniile vizate sunt familia și relațiile cu cei dragi. Acolo poți schimba totul, de la un moment la altul, doar să vrei. 

Horoscop Rac – 26 septembrie 2022: Privești în taină spre viitor și te sperii singur de ce vezi acolo. Ar fi bine să te întorci în realitate și să lași proiecțiile pentru altă dată, când vei avea puterea interioară necesară pentru a nu mai colora și viitorul în tonuri întunecate. 

Horoscop Leu – 26 septembrie 2022: Se simte, dincolo de aparențe, o putere de a schimba totul din existența ta și așa este, numai că este necesar să ai un sens, o direcție clară în care mergi, ca să nu ajungi la voia întâmplării.

Horoscop Fecioară – 26 septembrie 2022: Este o zi specială, dar nu pentru oricine, doar pentru cei capabili să vadă dincolo de aparențe. Degeaba știi ce vrei, dacă nu știi și cum să-ți împlinești dorințele, să înlături obstacolele din calea împlinirii lor. 

Horoscop Balanță – 26 septembrie 2022: Sunt posibile complicații mai mari și mai puțin obișnuite în relațiile care te interesează. E greu să le faci față, așa că ar fi bine să adopți o atitudine mai rezervată și mai calmă, chiar dacă vor exista destule provocări. 

Horoscop Scorpion – 26 septembrie 2022: E greu să controlezi felul în care evoluează și aspirațiile celor cu care lucrezi zi de zi. Poți încerca să-i influențezi, dar influența ta trebuie să se potrivească cu direcția în care aspiră ei să se dezvolte. 

Horoscop Săgetător – 26 septembrie 2022: Cel mai bun lucru pe care-l poți face astăzi este să fii o sursă de inspirație pozitivă pentru cei din jur care oricum așteaptă de la tine așa ceva. Îi poți influența și fără să le spui nimic, prin simpla ta prezență. 

Horoscop Capricorn – 26 septembrie 2022: Simți puterea pe care o promite această zi, dar trebuie să știi că totul vine cu un preț și cu o condiție. Schimbările nu pot fi făcute oricum, ci doar cu respectarea dreptății și a adevărului, altfel vor fi simple răscoliri de scurtă durată.

Horoscop Vărsător – 26 septembrie 2022: Se împletesc multe dintre problemele tale și din combinația lor rezultă adevărate poveri pe care va trebui să le gestionezi inteligent. În primul rând, ar fi bine să nu le respingi, pentru că sunt create de tine. 

Horoscop Pești – 26 septembrie 2022: Poți ajunge la exagerări de tot felul în două dintre domeniile esențiale din existența ta: respectul de sine și respectarea drepturilor celorlalți. Dacă te-ai educat să fii onest, indiferent de context, îți va fi mai ușor.

Sursa: Libertatea.ro

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram