/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 219: Putin anexează 4 regiuni, Zelenski cere aderarea la NATO, iar Arestovici are o prognoză

externe

/VIDEO/ Un zgârie-nori de peste 200 de metri din China a ars complet în doar 20 de minute: Ar putea fi sute de victime

16 septembrie 2022, ora 14:28
Distribuie:

Un zgârie-nori din China a ars complet în doar 20 de minute. Incendiul a izbucnit în clădirea operatorului de telecomunicații de stat China-telecom din orașul Changsha, care are o înălțime de peste 200 de metri și 42 de etaje. 

Presa a relatat că acolo ar fi fost depozitate 35 de tone de combustibil pentru server, iar numărul victimelor ar putea fi de câteva sute de oameni, scrie o pagină de Telegram.

Changsha este capitala provinciei Hunan și găzduiește aproximativ 10 milioane de oameni, scrie TheGuardian.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

externe

Rușii sărbătoresc anexarea teritoriilor ucrainene. Putin, prezent la concertul din Piața Roșie: „O zi istorică”

foto: captură video
30 septembrie 2022, ora 20:19
Distribuie:

Numeroase persoane cu steaguri rusești, pictate pe față în culorile naționale, iar unele cu steaguri cu simbolul „Z” al trupelor rusești din Ucraina, s-au adunat vineri seară în Piața Roșie din Moscova pentru a sărbători anexarea regiunilor Lugansk, Donețk, Zaporojie și Herson. La ora 19:00 a urcat pe scenă Vladimir Putin, care a vorbit despre „o zi istorică” în care s-a făcut „dreptate și justiție”, scrie Libertatea.

„Prieteni, vom face totul pentru a ne susține frații și surorile din Zaporojie și Herson și din Donețk și Lugansk. Vom face totul pentru a ridica nivelul de securitate în aceste teritorii pentru acești oameni. Vom face totul pentru a restabili economia și infrastructura, pentru a construi școli, noi instituții, spitale”, a declarat Vladimir Putin de pe scena din Piața Roșie.

Mulțimea a aclamat în repetate rânduri discursul liderului rus și a erupt în scandări „Rusia! Rusia”. 

„Am devenit mai puternici, pentru că suntem împreună. Avem adevărul. Iar adevărul înseamnă putere. În final, înseamnă victorie. Victoria va fi a noastră”, a încheiat Vladimir Putin. 

Rușii sărbătoresc vineri seară semnarea acordurilor de anexare a celor patru provincii ucrainene printr-un concert în Piața Roșie la care s-au adunat numeroase persoane.

Vladimir Putin a semnat vineri alături de cei patru lideri separatiști pro-ruși din Herson, Zaporojie, Lugansk și Donețk anexarea la Federație Rusă, o decizie ce nu este recunoscută la nivel internațional.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

NATO condamnă anexările: „Putin a eșuat total”. Ce spune Stoltenberg despre o posibilă aderare a Ucrainei la Alianță

30 septembrie 2022, 19:09

SUA condamnă anexarea teritoriilor ucrainene: „Vom mobiliza comunitatea internațională pentru a trage Rusia la răspundere”

30 septembrie 2022, 19:09

R. Moldova NU recunoaște tentativa de anexare ilegală a teritoriilor Ucrainei. Popescu: „Condamn cu fermitate”

30 septembrie 2022, 17:09

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram