/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Explozii în apropiere de o termocentrală din Kiev. Școlile intră în vacanță pentru două săptămâni

25 februarie 2022, ora 22:48

Cinci explozii au avut loc vineri seară în apropiere de centrala termoelectrică Troeshina din Kiev, a anunțat primarul capitalei ucrainene, Vitali Kliciko.

UPDATE 22.46: Ministerul Educației anunță o vacanță de două săptămâni pentru elevi. 

UPDATE 22.43: La Kiev se aud din nou sirenele. S-au auzit și explozii, iar oamenii sunt îndemnați să rămână în adăposturi. 

„Cinci explozii s-au produs într-un interval de 3-5 minute în apropiere de termocentrala Troeshina din nordul Kievului. Serviciile de urgență se îndreaptă într-acolo. Aflăm detaliile”, a scris într-un mesaj postat pe contul de Telegram primarul Kievului, Vitali Klitschko, conform Kyiv Independent.

Au fost lansate lovituri de rachete și pe aeroportul Mirgorod. Din fericire, nu au fost raportate victime. Autoritățile le-au cerut localnicilor să nu intre în panică. 

Pe aerodromul militar din regiunea Hmelnițki au fost lansate cinci rachete. În rezultat, s-a produs un incendiu. Nu sunt victime umane. 

Trupele rusești au bombardat și case din Harkov, inclusiv centrul de sânge, dar și o instituție de învățământ. „Există victime printre civili”, a spus șeful Administrației Regionale de Stat Harkov, Oleh Synegubov.

În regiunea Sumi au fost introduse restricții de circulație până smâmbătă dimineață, 26 februarie, la ora 07.00. Până atunci, civilii nu au voie să iasă în stradă fără permise speciale. De asemenea, este interzisă utilizarea automobilelor. 

În apropiere de Kiev s-au auzit cel puțin cinci explozii într-un interval de 3-5 minute. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram