/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 286: Zelenski a ajuns pe linia frontului. Un general spune că războiul se poate încheia în 2023

/HOROSCOP/ Peștii trebuie să fie mai amabili, iar Capricornii ar fi bine să nu se amestece prea mult în planurile apropiaților

18 noiembrie 2022, ora 08:30

Capricornii ar fi bine să nu se amestece prea mult în planurile apropiaților, chiar dacă sunt din familie. Peștii trebuie să fie mai amabili.

Horoscop Berbec – 18 noiembrie 2022: Este necesară, pe întreg parcursul zilei, o atitudine rezonabilă pentru a tempera propriile porniri conflictuale, dar și pentru a oferi un exemplu celorlalți, un fel de sprijin moral care să-i ajute să devină și ei mai înțelegători.

Horoscop Taur – 18 noiembrie 2022: Ar fi un moment bun pentru a regla anumite exagerări pe care le abordezi de fiecare dată când situația nu-ți este pe plac și ți se pare că stagnează. Dacă forțezi, vei obține anumite rezultate, dar vor fi departe de ceea ce ai planificat. 

Horoscop Gemeni – 18 noiembrie 2022: Ai nevoie de o atitudine mai cuminte astăzi, de la alegerea cuvintelor la gesturile prin care îți exprimi dezaprobarea față de cei din jur. Este important să-ți păstrezi liniștea sufletească, în ciuda prezenței unor stimuli negativi. 

Horoscop Rac – 18 noiembrie 2022: Ai de dus poveri grele pe umeri din cauza unor erori care nu mai pot fi reparate, cel puțin deocamdată, în special pe plan profesional. Ar fi bine să accepți ideea că va trebui să-ți simplifici singur viața, încet-încet. 

Horoscop Leu – 18 noiembrie 2022: Este o zi cu tendințe puternice și ar fi bine, din acest motiv, să nu exagerezi și tu cu forțarea unor situații, pentru că presiunea poate deveni prea mare, iar unii dintre apropiați vor ceda. Consecințele nu-ți vor fi pe plac.

Horoscop Fecioară – 18 noiembrie 2022: Este un moment prea delicat ca să începi o negociere, să ai acele discuții clarificatoare cu partenerii, de orice fel, sau să ajungi la o înțelegere cu cei din familie. Ar fi bine să pregătești aceste demersuri, cu atenție și răbdare. 

Horoscop Balanță – 18 noiembrie 2022: S-ar putea să nu-ți fie pe plac multe astăzi și să simți nevoia presantă de a le modifica. Numai că nu e un moment bun pentru astfel de planuri, șansele de reușită sunt mici. 

Horoscop Scorpion – 18 noiembrie 2022: Este posibil să iasă la lumină multe neajunsuri, în special în relațiile cu cei dragi, dar ar trebui să-ți asumi măcar o parte din responsabilitate. Ar fi bine să iei în calcul faptul că tu i-ai ghidat pe aceștia, multă vreme. 

Horoscop Săgetător – 18 noiembrie 2022: Sunt posibile deziluzii mai mici sau mai mari, în funcție de câte speranțe ți-ai pus în realizarea unor planuri. Cei din familie trebuie protejați de aceste emoții negative care nu trebuie să-i afecteze în mod direct. 

Horoscop Capricorn – 18 noiembrie 2022: Ar fi bine să nu te amesteci prea mult în planurile apropiaților, chiar dacă sunt din familie, de exemplu. Dacă au nevoie de ajutor, ți-l vor cere și atunci vei avea o bază ca să îți exprimi părerile.

Horoscop Vărsător – 18 noiembrie 2022: Sunt multe blocaje în existența ta, cele care te îngrijorează cel mai mult sunt legate de muncă și de starea de sănătate. Ar fi bine să cauți soluții, dar cu mai multă atenție și cu înțelepciunea pe care ai câștigat-o din experiență. 

Horoscop Pești – 18 noiembrie 2022: Este necesar să încerci să fii mai amabil și să creezi o atmosferă agreabilă în jurul tău, ca să-ți poți realiza planurile și să economisești și resursele proprii. Cooperarea este cheia rezolvării unor probleme delicate.

Sursa: Libertatea

/VIDEO/ Momentul prăbușirii rachetei la Briceni: S-au auzit două explozii puternice lângă casele localnicilor
/VIDEO/ Momentul prăbușirii rachetei la Briceni: S-au auzit două explozii puternice lângă casele localnicilor
Deputat PAS: Procurarea energiei electrice de la MGRES ar avea cel puțin patru avantaje. Care sunt acestea
Deputat PAS: Procurarea energiei electrice de la MGRES ar avea cel puțin patru avantaje. Care sunt acestea
/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 285: Rachetă găsită în livadă la Briceni și risc de pană de curent. Putin, filmat pe podul Crimeei
/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 285: Rachetă găsită în livadă la Briceni și risc de pană de curent. Putin, filmat pe podul Crimeei
Putin a vizitat personal podul Crimeei după ce a fost anunțată redeschiderea acestuia: Cum a fost surprins liderul de la Kremlin
/VIDEO/ Putin a vizitat personal podul Crimeei după ce a fost anunțată redeschiderea acestuia: Cum a fost surprins liderul de la Kremlin
/FOTO/ Primele imagini de la Briceni: Cum arată rămășițele rachetei prăbușite într-o livadă de lângă oraș. „Oamenii s-au panicat”
/FOTO/ Primele imagini de la Briceni: Cum arată rămășițele rachetei prăbușite într-o livadă de lângă oraș. „Oamenii s-au panicat”

/HOROSCOP/ Săgetătorii ar putea ajunge în situații dificil de gestionat, iar Berbecii pot fi induși în eroare de presiunea zilei

06 decembrie 2022, ora 08:30

Gemenii nu pot nici să stea deoparte, nici să se amestece prea mult, mai ales în situațiile care nu îi privesc. Săgetătorii ar putea ajunge în situații dificil de gestionat, iar Berbecii pot fi induși în eroare de presiunea zilei.

Horoscop Berbec – 6 decembrie 2022: Te poate induce în eroare presiunea zilei de astăzi, în așa fel încât să crezi că trebuie doar să reziști și vei avea câștig de cauză. De fapt, e nevoie să lași totul să treacă, fără să te complici prea mult cu nimic.

Horoscop Taur – 6 decembrie 2022: Situațiile pe care nu le poți controla evoluează către alte finalități și e inutil să lupți, mai ales acum, când nici nu poți evalua corect problemele cu care te confrunți. Cu răbdare și bunăvoință, vei înțelege. 

Horoscop Gemeni – 6 decembrie 2022: Nu poți nici să stai deoparte, nici să te amesteci prea mult, mai ales în situațiile care nu te privesc în mod direct. În schimb, poți să protejezi ceea ce știi că e valoros pentru apropiații tăi. 

Horoscop Rac – 6 decembrie 2022: Situațiile pe care ai vrea să le descâlcești sunt mai complicate decât par pentru că sunt implicate multe persoane, fiecare cu problemele și dorințele sale. Este important să evaluezi cât mai bine totul și să fii mai rezervat decât de obicei. 

Horoscop Leu – 6 decembrie 2022: Este destul de dificil pentru tine să vezi problemele celor din jur și să nu te implici în rezolvarea lor, scurt și la obiect. Problema e că fiecare trebuie să învețe să-și rezolve problemele, la rândul său.

Horoscop Fecioară – 6 decembrie 2022: Problemele zilei de astăzi nu sunt ieșite din comun, dar s-ar putea să ți se pară așa, din cauza agitației și a unui fond de instabilitate care te poate deruta. Nu trebuie decât să te întorci la echilibrul tău și la ceea ce susține acest echilibru zi de zi. 

Horoscop Balanță – 6 decembrie 2022: Chiar dacă unele dintre problemele care ies la lumină astăzi sunt mai puțin obișnuite, unele dintre ele dureroase, ar fi bine să nu te lași copleșit de emoții. Emoțiile pozitive nu sunt un refugiu potrivit pentru că sunt trecătoare. 

Horoscop Scorpion – 6 decembrie 2022: S-ar putea să ai ocazia de a vedea cum se simt cei dragi atunci când refuzi să le explici alegerile sau deciziile tale. Comunicarea nu te ajută prea mult astăzi, dar e bine să încerci. 

Horoscop Săgetător – 6 decembrie 2022: Ai putea ajunge în situații dificil de gestionat din cauza unor complicații pe care nu le poți înțelege imediat. Poate că nici nu e cazul să-ți bați capul prea mult cu astfel de probleme. 

Horoscop Capricorn – 6 decembrie 2022: E prea mare amestecul de probleme mari cu probleme minore, care nu merită nicio atenție acum. O alegere bună ar fi să te detașezi de toate, atât cât se poate, măcar ca să poți gândi ceva mai limpede.

Horoscop Vărsător – 6 decembrie 2022: Există o modalitate de a ieși la lumină din complicațiile acestei zile, dar nu apare din senin. E nevoie de o continuitate a unui proces de analiză lucidă a propriilor erori, fără judecată, doar pentru a nu le repeta. 

Horoscop Pești – 6 decembrie 2022: Cei din mediul apropiat vin către tine cu mesaje care îți sunt necesare, dar le auzi bine doar pe cele care vizează subiecte care te interesează acum, într-un fel foarte special.

Sursa: Libertatea

Cine este moldoveanul periculos căutat de polițiștii din Franța și prins în România: "Nu e greu să omori un om"
Cine este moldoveanul periculos căutat de polițiștii din Franța și prins în România: "Nu e greu să omori un om"
Cei neînregistrați pe compensatii.gov.md ar putea rămâne fără ajutor în facturi din ianuarie: Cum va fi în noiembrie și decembrie
/VIDEO/ Cei neînregistrați pe compensatii.gov.md ar putea rămâne fără ajutor în facturi din ianuarie: Cum va fi în noiembrie și decembrie
Cei care s-au înregistrat pe compensatii.gov.md își pot deja afla categoria de vulnerabilitate: Cum anume
Cei care s-au înregistrat pe compensatii.gov.md își pot deja afla categoria de vulnerabilitate: Cum anume
/VIDEO/ Cutia Neagră Plus: Un an de stare de urgență. Deciziile controversate luate de Comisia Situații Excepționale
/VIDEO/ Cutia Neagră Plus: Un an de stare de urgență. Deciziile controversate luate de Comisia Situații Excepționale
/VIDEO/ Ultimul locuitor din Dobrușa a plecat din sat: Unde este acum moldoveanul ajuns pe prima pagină din The New York Times
/VIDEO/ Ultimul locuitor din Dobrușa a plecat din sat: Unde este acum moldoveanul ajuns pe prima pagină din The New York Times
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram