Război în Ucraina, ziua 122: Atac masiv cu rachete. Rușii au intrat în Lisiceansk, iar Severodonețkul e complet ocupat

social

/VIDEO/ Socialiștii protestează la Judecătoria Ciocana. Manifestanții strigă: „Libertate lui Dodon. Jos Maia Sandu!”

26 mai 2022, ora 11:09
Distribuie:

Reprezentanții Partidului Socialiștilor din Republica Moldova continuă protestele pentru a treia zi consecutiv. Membrii și simpatizanții PSRM se află în aceste momente în fața Judecătoriei Ciocana, unde procurorii vor cere arestarea fostului președinte al țării, Igor Dodon. 

Manifestanții cer eliberarea lui Igor Dodon și strigă „Libertate lui Dodon!, Nu deținuților politici!”.

„Această guvernare coruptă, care nu a făcut absolut nimic, a început răfuiala cu opoziția. În istoria Republicii Moldova nu au fost președinți, care și-ar bate joc atât de mult de instituția prezidențială, așa cum o face Maia Sandu, cetățean al mai multe țări. Noi vedem că benzina a ajuns la 31 lei, sunt multe probleme inclusiv cu achitarea facturilor la gaz, iar ei se răfuiesc cu opoziția”, a declarat președintele Vlad Batrîncea.

Un alt reprezentant al PSRM și-a manifestat indignarea față de actuala guvernare și susține că acțiunile din aceste zile este doar o răfuială cu opoziția și o încercare a guvernării de a se eschiva de la problemele actuale cu care se confruntă țara

„Noi vedem această guvernare coruptă, care nu a făcut nimic în doi ani, a început acum răfuiala cu opoziția. Acest om (Dodon) are doar o cetățeni, a Republicii Moldova, în comparație cu ceilalți .Noi vedem că acest om care este devotat țării, este batjocorit de această guvernare coruptă”.

„Oamenii au votat că au avut încredere. Acum oamenii regretă acest vot dat acum doi ani, sperând c vremurile vor fi bune, dar vremurile sunt nebune”, a mai declarat socialistul.

Totodată, deputatul Vladimir Odnostaloc, a spus că reținerea lui Igor Dodon este o încercare a guvernării de a-și ascunde incompetența.

 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram