Război în Ucraina, ziua 126: Schimb de prizonieri și summit NATO cu participarea lui Zelenski. Bloc atacat la Nikolaev

timp liber

În ce se vor transforma fostele restaurante McDonald's din Rusia: Care sunt posibilele noi nume de brand

27 mai 2022, ora 18:30
Distribuie:

McDonald’s Rusia a înregistrat mai multe posibile noi nume de brand pentru firmele care vor prelua restaurantele lăsate în urmă de compania americană. Restaurantele rusești s-ar putea numi „Fun and Tasty” sau „The Same One”, relatează Reuters. Compania americană a anunțat, vineri, 27 mai, că au fost înregistrate mai multe mărci la agenția Rospatent din care urmează să aleagă printre care și „Just Like That” sau „Open Checkout”.

McDonald’s cel mai mare lanț de restaurante cu servire de burgheri din lume, având aproape 850 de locații în Rusia, își va vinde restaurantele unei firme locale, ca urmare a invaziei rusești a Ucrainei. În luna martie, compania americană anunța închiderea temporară a restaurantelor sale din Rusia.

McDonald’s, care deține 84% dintre restaurantele sale în Rusia, se numără printre companiile occidentale importante care părăsește această țară după invazia lui Putin și atrocitățile comise de ruși în Ucraina.

Restaurantele vor fi vândute lui Alexander Govor, deținătorul unei operațiuni cu 25 de restaurante. Ceilalți francizați vor primi opțiunea de a lucra sub noul nume ce urmează să fie ales.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram