Război în Ucraina, ziua 170: Medvedev a vizitat teritoriile ocupate de ruși în Lugansk. Șeful AIEA cere acces la centrala Zaporojie

comerciale

iTicket: Celebrează Ziua Internațională a Berii la cea de-a doua ediție a festivalului gastronomic Beer Mania (P)

27 iulie 2022, ora 11:00
Distribuie:

iTicket te invită pe 6 și 7 august să descoperi universul berii artizanale, cu multitudinea lui de gusturi și culori, la Beer Mania. Aventurează-te într-o căutare a combinației de vis și descoperă zeci de arome unice și intense, obținute conform unor rețete exclusive, din materie primă aleasă cu grijă. De la eveniment nu vor lipsi deliciile culinare, care se vor asocia perfect cu berea de calitate. 

Vei avea ocazia sa alegi dintr-o varietate de burgeri, gustări afumate, costițe BBQ la grătar, pizza, sushi și multe alte gustoșenii. 

Cei mai buni producători autohtoni de bere craft și nu doar, își vor da întâlnire în Parcul Afgan, pentru ca să-ți ofere o experiență gastronomică memorabilă.   

Evenimentul va culmina cu câte un concert LIVE alături de Gândul Mâței pe 6 august și EMAA pe 7 august.

Ca de fiecare dată, pe vizitatori îi așteaptă o mulțime de concursuri, activități distractive și surprize, iar atmosfera incendiară va fi asigurată de DJ NAD.

Profită de intrarea LIBERĂ și vino alături de cei dragi pe 6 și 7 august, începând cu ora 11:00, în Parcul Afgan să petrecem un weekend fantastic împreună.

Iată cum a fost la prima ediție: 

Detalii: iticket.md   

Organizat de iTicket

Parteneri Generali: Mastercard

Partener: Kvartals

Partener Media General: TV8.MD

Partener Media: HIT FM Moldova

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

iTicket: 10 motive care te vor convinge să vii la Street Food & Wine Festival pe 8, 9 și 10 iulie (P)

06 iulie 2022, 10:07

Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram