/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 177: Bombardamente în Crimeea și alertă la Zaporojie. Exploziile ar fi avut impact psihologic major asupra lui Putin

timp liber

/VIDEO/ Okean Elzy a lansat un nou videoclip cu scene de război. „Imaginile aduc în prim plan două lumi”

27 iulie 2022, ora 11:53
Distribuie:

Cunoscuta trupa ucraineană Okean Elzy a lansat un nou videoclip despre război. Este vorba despre un clip la o melodie mai veche, „Flori printre mine”, compusă încă în urmă cu câțiva ani. Acesta conține scene extrem de emoționante filmate în regiunea Donbas. 

Videoclipul a fost regizat de Oleg Tomin, potrivit căruia, imaginile aduc în prim plan în evidență două lumi - a războiului și cea „din spate”. 

„Nu sunt două lumi paralele, ci una comună, o realitate pentru toți. Când la o aruncătură de băț este războiul, iar de partea cealaltă – spatele frontului”, au menționat reprezentanții trupei.

Melodia va fi inclusă pe noul album Okean Elzy, care urma să fie lansat încă în aprilie 2022, lucru imposibil din cauza războiului din Ucraina. 

La finalul videoclipului, se anunță o strângere de fonduri pentru achiziționarea unor camionete noi pentru armata ucraineană.

 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram