Război în Ucraina, ziua 170: Explozii în regiunea Herson. Anunțul făcut de operatorul ucrainean de energie nucleară

social

/VIDEO/ O femeie a fost lovită de un biciclist în Capitală. A suferit o intervenție chirurgicală și e în comă la spital

28 mai 2022, ora 20:30
Distribuie:

O femeie în vârstă de 54 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovită, aseară, de un biciclist chiar lângă o stație de așteptare de troleibuz din centrul Capitalei. Femeia s-a ales cu o rană la cap și a fost supusă unei intervenții chirurgicale, iar acum se află în comă la Institutul de Medicină Urgentă. Prietena victimei, care era și ea la fața locului, atunci când s-a întâmplat totul, spune că biciclistul circula cu viteză. Cazul este investigat.

Incidentul s-a produs aseară, în jurul orei 21, chiar la stația de așteptare de lângă Sala cu Orgă. Fiica victimei povestește că mama ei s-a întâlnit cu o prietenă, iar în acel moment aștepta troleibuzul 4 pentru a merge acasă. Când sa îndreptat spre vehicul, femeia a fost, însă, lovită de un biciclist, care circula pe trotuar. Olga, prietena acesteia spune că tânărul cu bicicleta avea viteză. 

„Eu când mă uit ea era căzută jos. Fără cunoștință. El spunea că nu a mers cu viteză, dar cum putea să o lovească atât de tare dacă nu avea viteză”, a spus prietena victimei, Olga.

Imediat a fost chemată ambulanța, care a transportat femeia în vârstă de 54 de ani la Institutul de Medicină Urgentă. A fost nevoie de o intervenție chirurgicală la craniu, așa cum victima s-a lovit tare de bordură. Acum femeia rămâne internată la spital în stare extrem de gravă. 

„Am fost și astăzi la ea și mi-au spus că este în stare gravă. Este în comă. Am văzut-o azi când o duceau la tomografie, era cu capul plin de bandaje și era conectată la respirație artificială. Nici nu am recunoscut-o”, a menționat fiica victimei, Estera Botezatu.

Cazul a fost înregistrat de un echipaj de poliție, care a trecut, aseară, prin apropiere și s-a oprit fiindcă a văzut ambulanța. Acum, fiica își dorește doar sănătate pentru mama ei, dar și ca cel vinovat să își asume răspunderea. 

„Așteptăm să vedem ce o să fie. Sperăm ca cel puțin să ne fie achitate cheltuielile, fiindcă mama nu are asigurare”, a spus Estera.

Cazul este cercetat de oamenii legii, care au constatat că femeia a fost lovită de un biciclist în vârstă de 20 de ani. Alte detalii nu ne-au fost oferite, inclusiv, ce pedeapsă riscă tânărul, dacă va fi găsit vinovat. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram