/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 177: Bombardamente în Crimeea și alertă la Zaporojie. Exploziile ar fi avut impact psihologic major asupra lui Putin

comerciale

iTicket te invită să celebrezi alături de Geniul Muzical Eugen Doga aniversarea oficială a celor 85 de ani ai săi (P)

28 iulie 2022, ora 11:00
Distribuie:

Anul 2022 este declarat „Anul cultural Eugen Doga” în municipiul Chișinău, creația sa fiind un adevărat tezaur pentru poporul nostru și întreaga lume. Cu această ocazie, te invităm să descoperi universul muzical al marelui compozitor în cadrul unui concert aniversar excepțional, care va rămâne în istorie. 

Având în palmares numeroase premii și distincții, Eugen Doga este recunoscut ca „Maestru emerit al artei”, „Artist al poporului”, „Omul mileniului”, iar celebrul vals „Gingaşa şi tandra mea fiară”, a fost desemnat UNESCO drept cea de-a patra capodoperă muzicală a secolului XX. 

În cadrul evenimentului grandios ce va avea loc pe 20 august, Maestrul Eugen DOGA va urca pe scenă alături de artiști excepționali, precum:

- Mariana Bulicanu

- Irina Baianț 

- Ana Maria Donose

- Vasile Iovu

- Tania Cergă

- Vitalie Advahov

- Dumitru Mâțu

- Mihai Gandraman

- Martina Meola 

- Lucian Advahov

Soliștii vor fi acompaniați de Orchestra extinsă a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, dirijor Dumitru Cârciumaru și Capela Coral Academică, dirijor Ilona Stepan.

Vino alături de cei dragi pe 20 august, începând cu ora 19:00, la Moldexpo, să te bucuri de un spectacol excepțional în aer liber, răsunător și plin de emoții! 

Bilete găsești în rețeaua iTicket: https://iticket.md/event/eugen-doga-85

La procurarea biletelor cu cardul Mastercard până pe 14 august, primești 15% reducere în contul personal iTicket pentru următoarele procurări.

*Copiii în vârstă de până la 5 ani intră gratuit.

Parteneri Generali: Mastercard și maib

Partener Principal: Moldtelecom

Parteneri: Primăria Municipiului Chișinău | Rădăcini

Parteneri Media: TV8 și Kiss FM

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

iTicket: Celebrează Ziua Internațională a Berii la cea de-a doua ediție a festivalului gastronomic Beer Mania (P)

27 iulie 2022, 11:07

Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram