Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de foamete, lege marțială, mobilizare și întâlnire la New York

comerciale

AnimAliens Wines, made in Moldova: Vinul oficial al celui mai mare Festival Urban din România (P)

29 aprilie 2022, ora 16:08
Distribuie:

În perioada 29 aprilie - 1 mai 2022, pe plaja Costinești din România va avea loc cel mai mare Festival Urban din spațiul românesc - Beach, Please! În premieră, vinul produs în Moldova, marca AnimAliens Wines, devine vinul oficial al evenimentului și deschide sezonul de party pe plajă.

După 2 ani de pandemie și distanță socială, biletele la eveniment au ajuns practic Sold Out. 

Festivalul presupune 3 zile de distracție non-stop pe malul mării, alături de peste 50 de artiști cu nume mari în industria de hip-hop și trap din România, printre care: B.U.G Mafia, Deliric, Grasu XXL, NANE, Puya, Spike și Șatra Benz. 

Este pentru prima dată când un vin produs în Moldova devine partener oficial al unui asemenea eveniment pe piața din România, care va găzdui 20 000 de amatori de muzică în fiecare din cele 3 zile ale festivalului.

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram