Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de foamete, lege marțială, mobilizare și întâlnire la New York

comerciale

/VIDEO/ În unison, la Eurovision! Maib susține participarea R. Moldova la concursul de muzică (P)

29 aprilie 2022, ora 12:42
Distribuie:

Maib susține talentul, munca, cultura și tot ceea ce înseamnă Republica Moldova. Anul acesta, cea mai mare bancă din Moldova, maib, sponsorizează participarea țării noastre la Eurovision, iar această acțiune de responsabilitate socială corporativă vine și în contextul aniversării băncii, care în data de 8 mai va marca 31 de ani. „În unison, la Eurovision!” este mesajul prin care maib și-a anunțat parteneriatul. 

„Noi suntem foarte mulțumiți să facem parte din acest proiect și să susținem participarea Republicii Moldova la Concursul Internațional Eurovision. Eurovision este o oportunitate foarte bună pentru ca țara să-și prezinte valorile, să dezvolte relații de parteneriat cu alte țări europene și să se facă auzită. Muzica este minunată, performanța este și ea uimitoare. Îi doresc echipei rezultate remarcabile. Noi vom fi aici, alături de Zdob și Zdub și frații Advahov, îi vom susține pe tot parcursul întregului proces”, a declarat președinte maib, Giorgi Shagidze.

„Țin să le mulțumesc tuturor artiștilor care participă la acest proiect și bineînțeles partenerului acestui eveniment care este maib. Giorgi, mulțumesc foarte mult pentru decizia extraordinară de a ne susține. Mă adresez Președintelui Consiliului de Administrație al maib”, a menționat directorul „Teleradio-Moldova”, Vlad Țurcanu.

Membrii formației „Zdob și Zdub” și frații Advahov sunt recunoscători partenerului general maib pentru sprijin și încurajare. Ei sunt siguri în forțele proprii și promit un show de excepție. 

„Avem piesă tare, avem niște artiști virtuoși - Vitalie, Vasile”, a specificat solistul „Zdob și Zdub”, Roman Iagupov.

„Zdob și Zdub deja a treia oară merg la Eurovision, noi suntem cu încredere lângă ei. Mergem cu „Trenulețul” să prezentăm piesa aceasta frumoasă. O piesă energică, cu dispoziție bună”, a menționat instrumentistul, Vitalie Advahov.

„Este o responsabilitate mare, dar totodată suntem mândri că putem reprezenta țara la Eurovision și să transmitem mesajul și tradițiile noastre frumoase pe care le avem aici, acasă. Și bineînțeles, mulțumim și maib”, a specificat instrumentistul, Vasile Advahov.

Maib este cea mai mare bancă din Republica Moldova, servește peste 35% din populație și se numără printre cei mai mari angajatori din țară.

Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram