Război în Ucraina, ziua 170: Medvedev a vizitat teritoriile ocupate de ruși în Lugansk. Șeful AIEA cere acces la centrala Zaporojie

sport

Alexandrin Guțu a dat lovitura la Roma: Sportivul a devenit campion european Under-20

29 iunie 2022, ora 12:35
Distribuie:

O nouă performanță notorie pentru luptele din țara noastră. Tânărul Alexandrin Guțu a devenit campion european Under-20 la competiția continentală care are loc în capitala Italiei, Roma. 

Alexandrin Guțu a început calificările la categoria de 77 de kilograme cu o victorie împotriva unui adversar din Suedia, iar în optimi a dispus categoric de un reprezentant al gazdelor. 

În continuare discipolul antrenorilor Roman Zgardan şi Mihail Cucul i-a învins în drumul spre finală pe un turc și ungur, iar în ultimul act s-a duelat cu georgianul Tornike Mikeladze. 

Lupta a fost una foarte aprigă, iar victoria a revenit luptătorului moldovean care s-a impus la limită cu 3-2. 

La Campionatul European U-20 de la Roma, care are loc în perioada 27 iunie - 3 iulie, țara noastră este reprezentată de 21 sportivi, 10 - lupte libere, 4 - lupte feminine și 7 - greco-romane. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram