Război în Ucraina, ziua 170: Medvedev a vizitat teritoriile ocupate de ruși în Lugansk. Șeful AIEA cere acces la centrala Zaporojie

sport

/VIDEO/ Campionul Mihai Bradu este luptător și pompier: Cum combină sportivul cele două activități

29 iunie 2022, ora 11:58
Distribuie:

Luptătorul de stil greco-roman, Mihai Bradu, care a cucerit medalia de aur la un turneu internațional seria ranking din orașul Roma, îmbină cu succes activitatea sportivă cu profesia pe care o are. Tânărul în vârstă de 27 de ani este pompier în cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI. 

Luptătorul Mihai Bradu a obținut cea mai mare performanță pentru țara noastră la turneul internațional din orașul Roma unde a cucerit medalia de aur, după ce în finala categoriei de greutate de 82 de kilograme a dispus de un adversar din Iran. 

După ce a revenit din capitala Italiei, sportivul continuă să se antreneze zilnic pentru a fi în forma cea mai bună. 

Bradu a declarat că parcursul spre finala de la Roma a fost unul foarte dificil pentru că a avut adversari redutabili, însă este mulțumit că a făcut față provocărilor și a obținut victorii pe linie. 

Pe lângă luptele greco-romane, Mihai Bradu este angajat de 6 ani în calitate de pompier în cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI. 

Luptătorul a declarat că îmbină foarte bine activitatea sportivă cu meseria pe care o deține și a recunoscut că a avut mari emoții în cadrul primei intervenții. 

Fiind căsătorit, Mihai Bradu, a declarat că munca de pompier reprezintă o sursă de venit importantă în condițiile în care doar activitatea de sportiv nu asigură suficient cheltuielile. 

Mihai Bradu a mai declarat că nu va avea timp de vacanță în acest sezon estival. Urmează pregătirile intense pentru Mondialul de Lupte care va avea loc în luna septembrie.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram