Război în Ucraina, ziua 85: Criza alimentară, legea marțială, mobilizarea bărbaților și întâlnirea de la New York

sport

/VIDEO/ Istoria lui Vasile Țepordei, antrenorul care crește viitori fotbaliști în Moldova: Principalele probleme

31 martie 2022, ora 20:13
Distribuie:

Vasile Țepordei este unul din antrenorii din țara noastră care este un mare iubitor al sportului rege și pregătește de foarte mulți ani mai multe grupuri de copii la un club sportiv din capitală. Discipolii acestuia visează să ajungă pe celebrele stadioane din lume și în acest sens au toată susținera antrenorilor, dar și a părinților. 

Mai mulți copii de la un club sportiv din capitală se antrenează intens în fiecare săptămână pentru a-și realiza visele de a deveni viitori fotbaliști. 

Antrenorul acestora, care este și fondatorul unei academii, Vasile Țepordei, a declarat că pregătirea viitorilor campioni în sportul rege nu este un proces dificil, problema cea mai mare fiind infrastructura sportivă de la noi din țară.

Vasile Țepordei a declarat că avem copii foarte talentați în fotbal, însă în Chișinău lipsește un campionat municipal prin care dezvoltarea și descoperirea talentelor ar deveni mult mai ușoară.

Cei mai entuziasmați în practicarea sportului rege sunt copiii, care au ales să practice fotbalul la îndemnul părinților. 

Viitorii fotbaliști se antrenează atât sub supravegherea antrenorilor, cât și a părinților, care au optat pentru practicarea unui mod sănătos de viață a copiilor lor.

Antrenorul Vasile Țepordei pregătește copii cu vârste cuprinse de la vârsta de 6-14 ani și de la începutul acestui an a organizat 8 turnee, printre care și Cupa de Iarnă a orașului Chișinău. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram