Război în Ucraina, ziua 577. Ceasul Apocalipsei și rachete ATACMS! General: "Iarna nu va încetini ofensiva. Marea reușită urmează"

/FOTO/ Distracție și funcționalitate: Descoperă televizoarele inteligente pentru camera copiilor și bucătării /P/

04 septembrie 2023, ora 10:33

La cea mai mare expoziție de electronice de consum, IFA, comunitatea globală tech va avea ocazia să descopere produsele inovative ale KIVI, inclusiv televizoare inteligente unice, adaptate nevoilor camerelor de copii și bucătăriilor, gama de televizoare prevăzută pentru 2024 și o varietate de suporturi pentru montarea ecranelor pe perete.

BERLIN, GERMANIA - 01/09/2023 KIVI este o companie internațională înființată în 2016 la Kyiv, specializată în dezvoltarea și producția de televizoare inteligente. În prezent, produsele acestei mărci sunt disponibile în aproape 20 de țări europene și în peste 40 de lanțuri de magazine. De-a lungul celor 6 ani de existență, compania a vândut peste 1,5 milioane de televizoare. Dezvoltarea noilor produse are loc în centrele de cercetare și dezvoltare ale companiei, situate în Ucraina, Ungaria și China, în timp ce producția este realizată în mod contractual în mari fabrici, inclusiv în Polonia. Anul acesta marchează a doua participare a KIVI la expoziția IFA din Berlin. Pe standul lor de 100 m², compania expune televizoare inteligente concepute special pentru camerele copiilor și bucătăriilor, precum și gama principală de televizoare KIVI pentru anul 2024, împreună cu accesorii aferente.

Linia TURN ON KIVI. ROOM BY ROOM este rezultatul unui sondaj de opinie realizat pe un eșantion de 2500 de respondenți. Un studiu aprofundat al comportamentului consumatorilor, efectuat de marca KIVI în 2022, a furnizat dezvoltatorilor informații prețioase. Peste 90% dintre cumpărători decid mai întâi locația din casă unde vor amplasa viitorul televizor și abia apoi stabilesc cerințele pentru modelul respectiv.

Această constatare a condus la dezvoltarea unei linii complet noi, TURN ON KIVI. ROOM BY ROOM, care include modelele KIVI KidsTV și KIVI KitchenTV. Acestea sunt adaptate cerințelor specifice ale consumatorilor pentru un televizor inteligent care urmează să fie instalat într-o anumită încăpere și sunt completate de accesorii potrivite.

KIVI KidsTV: Posibilități infinite pentru creativitate și divertisment

KIVI a lansat KIVI KidsTV, un televizor Full HD de 32 de inch, cu un design unic și caracteristici suplimentare ideale pentru camera unui copil. Panoul frontal, suporturile și placa centrală a dispozitivului au un design de tip Block-Style, care permite creații cu cuburi de construcție. Aceasta stimulează imaginația și potențialul creativ, oferind posibilități infinite de autoexprimare. Copiii pot astfel să își dezvolte abilitățile artistice și gândirea spațială, pot construi designuri și pot folosi televizorul în timpul jocului.

Designerii modelului s-au asigurat că, chiar și în cazul unei utilizări intensive, televizorul inteligent rămâne neavariat și poate rezista mulți ani. Ecranul este protejat de o sticlă securizată robustă, care poate rezista la tăieturi de obiecte casnice și impacturi, cum ar fi de la lovirea cu o minge de fotbal sau o jucărie grea. Pentru o plasare stabilă, picioarele dispozitivului sunt fixate în siguranță pe suprafața pe care este plasat televizorul, folosind autocolante speciale incluse în set.

KIVI KidsTV este echipat, de asemenea, cu tehnologia Low Blue Light, care protejează ochii delicati ai copiilor de lumina albastră dăunătoare emisă de ecran. În plus, o lumină de veghe integrată în televizor asigură somnul liniștit al copilului, mai ales dacă acesta se simte inconfortabil în întuneric complet.

KIVI KitchenTV: Vizionare confortabilă din orice unghi în bucătărie

În multe locuințe, spațiul din bucătărie este limitat, fiecare metru pătrat având o importanță crucială, de la spațiile de depozitare și electrocasnice până la suprafețele de lucru. Prin urmare, consumatorii preferă adesea să monteze televizoarele pe perete pentru a economisi spațiu.

Având în vedere această nevoie, KIVI a dezvoltat KitchenTV, un televizor care include un suport compact cu arc, cu mișcare completă. Acest suport permite utilizatorilor să rotească ecranul în orice direcție, să ajusteze înălțimea, unghiul de înclinare și distanța față de perete, asigurând astfel unghiuri optime de vizualizare. Suportul este conceput pentru a ocupa cât mai puțin spațiu pe perete și include un sistem ingenios de ascundere a cablurilor în clemele sale.

KIVI KitchenTV are un ecran Full HD de 32 de inch, dimensiune ideală pentru spații mai mici, și o ramă elegantă de culoare albă, care se potrivește perfect cu designul contemporan al bucătăriei. De asemenea, pentru a asigura siguranța utilizatorilor, KitchenTV este echipat cu un detector de fum integrat în partea din spate, care funcționează chiar și când televizorul este oprit.

Funcționând pe sistemul de operare Android TV 11, modelul oferă acces la peste 10.000 de aplicații, inclusiv cărți de rețete, contoare de calorii, aplicații pentru planificarea meselor și multe altele. În plus, funcția de control vocal permite utilizatorilor să navigheze prin conținut fără efort, chiar și atunci când mâinile lor sunt murdare sau ude, eliminând astfel necesitatea de a apăsa butoanele telecomenzii.

Linia de bază actualizată: Design elegant și tehnologie modernă 

Gama KIVI include și linia actualizată de televizoare inteligente din 2024, disponibile în diverse dimensiuni, de la 24'' la 65'' în diagonală, și în două culori - negru și alb. Un aspect distinctiv al acestor dispozitive este designul lor elegant, fără margini, care reflectă tendințele moderne și impresionează prin "invizibilitatea" sa - niciun cadru nu distrag atenția de la vizionarea videoclipurilor.

Pentru dormitoare, KIVI a lansat modele de 43'' și 55'' echipate cu lumina de noapte integrată AlumiGlow, care emite o lumină moale și calmantă, creând o atmosferă cozy și romantică, propice relaxării. Lumina de noapte poate rămâne funcțională chiar și când televizorul este oprit, iar intensitatea luminii poate fi ajustată cu telecomanda sau un buton de pe corpul televizorului. Pentru a se integra armonios în designul modern al interioarelor, modelele pentru dormitor sunt disponibile într-o carcasă albă.

Televizoarele inteligente din noua gamă funcționează cu sistemul de operare Android TV 11, care oferă utilizatorilor acces la toate serviciile Google, adaptate special pentru platformele TV, o gamă vastă de aplicații de pe Google Play, precum și tehnologiile Chromecast și Google Assistant.

Modelele de televizoare din 2024 sunt echipate cu tehnologii de îmbunătățire a imaginii, cum ar fi HDR, MEMC, Max Vivid, Ultra Clear și controlul super contrast. Pentru pasionații de jocuri pe ecran mare, aceste dispozitive noi suportă și modul Game, optimizând calitatea imaginii și performanța în timpul sesiunilor de joc.

La IFA 2023, KIVI a prezentat și o telecomandă actualizată, care include un scut luminos care strălucește în întuneric, facilitând localizarea telecomenzii; butoane ergonomice basculante; posibilitatea de a controla lumina de noapte (pentru KIVI KidsTV și modelele de dormitor); și un microfon integrat pentru control vocal. Telecomanda, cu un design sofisticat în culoarea albastru închis, se deosebește de modelele standard negre de pe piață.

Designul noii telecomenzi este confortabil și ergonomic, cu butoane care au o mișcare lină și silențioasă. Cele mai populare aplicații sunt evidențiate pe telecomandă cu butoane dedicate, permițând utilizatorilor să acceseze conținutul preferat cu un singur click.

Gama de Suporturi de Montare pe Perete pentru Toate Tipurile de Televizoare: 

Suporturile KIVI sunt compatibile cu majoritatea ecranelor TV moderne și sunt furnizate cu un kit de instalare pentru o configurare rapidă și ușoară. Gama este structurată în trei categorii:

Basic: Acest suport fixează televizorul la o distanță de 20 mm de perete și este disponibil în două variante: fixă și cu posibilitatea de înclinare până la un unghi de 8°.

Motion: Această serie include suporturi cu mecanism de înclinare și pivotare, permițând un unghi de înclinare de la +10° la -15°, în funcție de model, și o rotație de până la -90°…+90°. Este ideal pentru cei care doresc mai multe opțiuni de vizionare și un acces facil la toate conectorii televizorului.

Slim: Acesta este un produs estetic, cu cea mai mică distanță față de perete (17 mm), un design elegant și un mecanism de fixare convenabil.

Compania KIVI oferă o garanție pe viață pentru toate suporturile sale de montare pe perete.

IFA 2023 din Berlin: Între 1-5 septembrie, de la 10:00 la 18:00. Echipa KIVI așteaptă cu nerăbdare vizitatorii la standul lor, Standul Nr. 220, situat în Sala N20 a expoziției. Acesta va fi o oportunitate unică pentru participanți de a fi printre primii care vor vedea și testa cele mai recente inovații KIVI.

Lansarea Noului Produs KIVI: Ultima gamă de produse KIVI este programată să fie lansată pe piață în trimestrul al patrulea al anului 2023.

Despre KIVI:

Înființată în 2016, KIVI este o companie internațională cu sediul principal situat în Budapesta, Ungaria. Ei se specializează în dezvoltarea și producția de televizoare inteligente, distribuind produsele lor în Europa și Asia. Departamentul lor de Cercetare și Dezvoltare funcționează din Ucraina și China, ceea ce reflectă natura globală a operațiunilor lor. Până în prezent, peste 1,5 milioane de dispozitive KIVI au fost vândute în întreaga lume. KIVI se mândrește cu parteneriatele sale certificate cu Google și Netflix.

Pentru mai multe informații, vizitați: https://kivismart.com/

/P/ Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

/PROMO/ Moldova gândește: Epopeea brățărilor electronice. De ce o singură companie a câștigat toate cele cinci licitații
/PROMO/ Moldova gândește: Epopeea brățărilor electronice. De ce o singură companie a câștigat toate cele cinci licitații
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
Război în Ucraina, ziua 576: Atac în Crimeea, ajutor din Vest și promisiunea lui Zelenski! Iohannis: 3 condiții pentru victorie
/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 576: Atac în Crimeea, ajutor din Vest și promisiunea lui Zelenski! Iohannis: 3 condiții pentru victorie
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”
Doi șefi pe un singur scaun la INP: Unul e proaspăt-numit, altul a fost repus recent în funcție. Ce spune Ministerul Justiției
/VIDEO/ Doi șefi pe un singur scaun la INP: Unul e proaspăt-numit, altul a fost repus recent în funcție. Ce spune Ministerul Justiției

/VIDEO/ Campania aniversară Kaufland Moldova: „De 4 ani ne străduim de patru ori mai mult”! /P/

22 septembrie 2023, ora 13:20

Pe 26 septembrie, Kaufland marchează 4 ani în Republica Moldova! Cu această ocazie, va fi lansată campania aniversară - „De 4 ani ne străduim de patru ori mai mult!” Conceptul campaniei vine să sublinieze misiunea Kaufland Moldova – să facă viața clienților săi mai bună, prin tot ceea ce le oferă, fie că vorbim de produse de calitate, prospețime, varietate și prețuri reduse sau dacă vorbim de amabilitate și servicii pentru clienți - pentru a asigura o experiență de cumpărături plăcută și rapidă. În acest fel, ne străduim să fim cât mai aproape de clienții noștri și să le mulțumim pentru că de 4 ani sunt alături de noi! 

Numărăm 4 ani de performanță și dedicare, 4 ani de provocări și reușite. În tot acest timp, am fost aici pentru a le oferi clienților noștri exact ceea ce au nevoie. Totodată, continuăm să extindem parteneriatele cu producătorii moldoveni și ne bucură că, prin proiectele noastre sociale contribuim la un „mâine” mai bun. Toate acestea sunt posibile datorită oamenilor din Kaufland. Sunt mândră de echipa noastră, alături de care am ajuns să fim o familie. Cuvintele de apreciere sunt adresate tuturor colegilor din magazine, care, prin munca lor neobosită, scriu zi de zi povestea Kaufland Moldova”, a menționat Dona Răpciugă, Director Executiv Kaufland Moldova.

Campania aniversară se va desfășura în perioada 21 septembrie - 15 noiembrie, vizibilă în toate mediile de comunicare – TV, online, revistă săptămânală, în magazine, materiale de PR și OOH). 

De asemenea, în cadrul campaniei va fi organizată o tombolă generoasă, zeci de activări și premii zilnice pentru clienții Kaufland care au sau își vor instala aplicația Kaufland Card. 

Primul pas pe care trebuie să-l faci este să-ți activezi participarea la tombolă în secțiunea „Cupoane pentru mine” din Kaufland Card digital, apăsând butonul „+ Activează“. Pasul doi este să faci cumperi de minimum 200 de lei și să scanezi de fiecare dată Kaufland Card. 

Iată care sunt premiile pe care Kaufland le va oferi la aniversarea sa: 

4444 de produse gratuite, 444 de vouchere de cumpărături a câte 400 de lei, 44 de vouchere de cumpărături a câte 1600 lei și premiul cel mare - 4 automobile Dacia Duster 4x4.

De asemenea, stickerul aniversar lipit pe mașină, le poate aduce clienților vouchere de cumpărături de 400 de lei fiecare și alte surprize pe care clienții sunt invitați să le descopere atât în magazine, cât și pe site-ul kaufland.md/ro/noutati/tombola.html.

Amintim că, pe 26 septembrie 2019, Kaufland Moldova a deschis primele sale două magazine în Municipiul Chișinău, situate în sectorul Botanica și Ciocana. În prezent, rețeaua  numără 9 magazine în Republica Moldova.

Despre Kaufland Moldova 

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 9 de magazine în Republica Moldova. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.md. 

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: presa@kaufland.md   

Tragedie la Călărași: Un bărbat a ars de viu în propria casă. Pompierii au reușit să stingă flăcările abia peste două ore
Tragedie la Călărași: Un bărbat a ars de viu în propria casă. Pompierii au reușit să stingă flăcările abia peste două ore
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
/EXCLUSIV/ Va plăti Guvernul despăgubiri după anularea programului „cetățenie prin investiții”? Precizările Ministerului Economiei
/EXCLUSIV/ Va plăti Guvernul despăgubiri după anularea programului „cetățenie prin investiții”? Precizările Ministerului Economiei
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”

/VIDEO/ Imagini noi cu accidentul mortal de la Anenii Noi. Surse: Șoferul din Renault ar fi suferit un stop cardiac
/VIDEO/ Imagini noi cu accidentul mortal de la Anenii Noi. Surse: Șoferul din Renault ar fi suferit un stop cardiac
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram